pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

22.04.2017 - 17:53, Güncelleme: 22.04.2017 - 17:53
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Bayrampaşa Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 22 ülkeden çocukların katılımıyla etkinlik düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Bayrampaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 22 ülkeden yüzlerce çocuğun katılımıyla etkinlik düzenlendi. Semih Erdem Spor Kompleksi’nde düzenlenen etkinliğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ve çocukların aileleri katıldı. Etkinlikte konuşan Aydıner, tüm çocukların mutluluk ve barış içerisinde yaşamasını dileyerek İdlib’deki katliamda ölen çocukları unutmadıklarını anlattı.Aydıner, savaş mağduru tüm çocuklara kapılarının açık olduğunu belirterek şunları kaydetti: "Savaşın bir an önce sona ermesi lazım, çocuklarımızın ölmemesi lazım. Bugün Suriye'de özellikle İdlib’den gelen aileler ve çocukları burada. Onların yüzlerinin gülmesi için bizler de Türkiye Cumhuriyeti olarak elimizden gelen her şeyi Cumhurbaşkanımız vasıtasıyla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İnşallah onlar da yarın yuvalarına, evlerine gidecekler. Bu bayramların babasız, annesiz, aç ve susuz kalmış tüm çocuklarımızın kurtuluşlarına vesile olmasını diliyorum."6. sınıf öğrencisi İdlibli Muhammed Hatip de İdlib’deki çocuklara dua ettiklerini belirterek, hayatta kalan çocukların bir günlerinin bir yıl gibi geçtiğini, dileğinin Suriye’ye dönmek olduğunu söyledi.Çocukların, İstiklal Marşı'nı güzel okuma, yoğurtta altın bulma, yumurta taşıma, halat çekme, çuval yarışı, türkü yarışması kategorilerinde hünerlerini sergilediği etkinlik yarın 18.00’de sona erecek.
Bayrampaşa Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 22 ülkeden çocukların katılımıyla etkinlik düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Bayrampaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 22 ülkeden yüzlerce çocuğun katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Semih Erdem Spor Kompleksi’nde düzenlenen etkinliğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ve çocukların aileleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Aydıner, tüm çocukların mutluluk ve barış içerisinde yaşamasını dileyerek İdlib’deki katliamda ölen çocukları unutmadıklarını anlattı.

Aydıner, savaş mağduru tüm çocuklara kapılarının açık olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Savaşın bir an önce sona ermesi lazım, çocuklarımızın ölmemesi lazım. Bugün Suriye'de özellikle İdlib’den gelen aileler ve çocukları burada. Onların yüzlerinin gülmesi için bizler de Türkiye Cumhuriyeti olarak elimizden gelen her şeyi Cumhurbaşkanımız vasıtasıyla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İnşallah onlar da yarın yuvalarına, evlerine gidecekler. Bu bayramların babasız, annesiz, aç ve susuz kalmış tüm çocuklarımızın kurtuluşlarına vesile olmasını diliyorum."

6. sınıf öğrencisi İdlibli Muhammed Hatip de İdlib’deki çocuklara dua ettiklerini belirterek, hayatta kalan çocukların bir günlerinin bir yıl gibi geçtiğini, dileğinin Suriye’ye dönmek olduğunu söyledi.

Çocukların, İstiklal Marşı'nı güzel okuma, yoğurtta altın bulma, yumurta taşıma, halat çekme, çuval yarışı, türkü yarışması kategorilerinde hünerlerini sergilediği etkinlik yarın 18.00’de sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.