pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Arıcılara Eğitim

22.04.2017 - 12:53, Güncelleme: 22.04.2017 - 12:53
 

Aksaray'da Arıcılara Eğitim

AKSARAY (AA) - Aksaray Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından "Arı Yetiştiriciliğinde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar" konferansı düzenlendi. Prof. Dr....

AKSARAY (AA) - Aksaray Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından "Arı Yetiştiriciliğinde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar" konferansı düzenlendi. Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Teknik Meslek Lisesi'nde düzenlenen konferansta, arıcılığın iyi bilgilendirilerek yapılması gereken bir meslek olduğunu söyledi.Arıcılıkta, doğru bilinen yanlışların çok fazla olduğunu dile getiren Doğaroğlu, "Artık, ben dededen ve babadan arıcıyım devri bitti. Arı üretiminde yeniliklere bakmalıyız. Eğer hala dededen ve babadan kalmış alışkanlıklarla arıcılık yapıyorsak, biz hiçbir zaman istediğimiz verimi alamayız. Modern arıcılık teknikleri, kaynak kullanımı, damızlık kullanımı, bakım besleme, popülasyon düzenleme gibi konularda çok dikkat etmeliyiz. Bu konularda ne kadar bilgili olursak işi o düzeyde etkin yapabiliriz." diye konuştu.Konuşmanın ardından Doğaroğlu, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından "Arı Yetiştiriciliğinde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar" konferansı düzenlendi. Prof. Dr....

AKSARAY (AA) - Aksaray Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından "Arı Yetiştiriciliğinde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar" konferansı düzenlendi.

Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Teknik Meslek Lisesi'nde düzenlenen konferansta, arıcılığın iyi bilgilendirilerek yapılması gereken bir meslek olduğunu söyledi.

Arıcılıkta, doğru bilinen yanlışların çok fazla olduğunu dile getiren Doğaroğlu, "Artık, ben dededen ve babadan arıcıyım devri bitti. Arı üretiminde yeniliklere bakmalıyız. Eğer hala dededen ve babadan kalmış alışkanlıklarla arıcılık yapıyorsak, biz hiçbir zaman istediğimiz verimi alamayız. Modern arıcılık teknikleri, kaynak kullanımı, damızlık kullanımı, bakım besleme, popülasyon düzenleme gibi konularda çok dikkat etmeliyiz. Bu konularda ne kadar bilgili olursak işi o düzeyde etkin yapabiliriz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Doğaroğlu, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.