pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kutlu Doğum Haftası

21.04.2017 - 15:13, Güncelleme: 21.04.2017 - 15:13
 

Kutlu Doğum Haftası

KONYA (AA) - Karapınar İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum haftası nedeniyle "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" konulu bir konferans düzenledi. Belediyenin...

KONYA (AA) - Karapınar İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum haftası nedeniyle "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" konulu bir konferans düzenledi. Belediyenin düğün salonunda düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, toplumda güvenin azaldığını, baba ile oğulun bile birbirine itimat etmediğini söyledi. Hazreti Peygamberin yolundan gidilmesi ile tüm bunların hızla aşılacağını ifade eden Gün şunları kaydetti:"Peygamber Efendimizin getirmiş olduğu ilahi mesajlarına ihtiyacımız var. Varlık alemlerinin en saygını insandır. İnsan yeryüzünün halifesi kılınmış. Gökte ve yerdeki her şey onun hizmetine sunulmuştur. İnsanın dünyaya gönderilişi imtihandır. İnsanoğlu taşıdığı emanetin farkında olmadığı gibi yaşadığı dünyayı da yaşanılmaz hale getirmiş durumda."
KONYA (AA) - Karapınar İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum haftası nedeniyle "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" konulu bir konferans düzenledi. Belediyenin...

KONYA (AA) - Karapınar İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum haftası nedeniyle "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" konulu bir konferans düzenledi.

Belediyenin düğün salonunda düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, toplumda güvenin azaldığını, baba ile oğulun bile birbirine itimat etmediğini söyledi.

Hazreti Peygamberin yolundan gidilmesi ile tüm bunların hızla aşılacağını ifade eden Gün şunları kaydetti:

"Peygamber Efendimizin getirmiş olduğu ilahi mesajlarına ihtiyacımız var. Varlık alemlerinin en saygını insandır. İnsan yeryüzünün halifesi kılınmış. Gökte ve yerdeki her şey onun hizmetine sunulmuştur. İnsanın dünyaya gönderilişi imtihandır. İnsanoğlu taşıdığı emanetin farkında olmadığı gibi yaşadığı dünyayı da yaşanılmaz hale getirmiş durumda."






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.