pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Arıkan CHP’li vekilleri ağırladı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 13:47
 

Başkan Arıkan CHP’li vekilleri ağırladı

Başkan Arıkan CHP’li vekilleri ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri Başkan Arıkan’ı ziyaret etti.Başkan Arıkan, konuklarını Başkan Yardımcısı Yağız Pullukçu ile birlikte karşıladı. CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, İl Başkanı Hikmet Saatçi, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’a tebriklerini iletip, çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Arıkan CHP’li vekilleri ağırladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri Başkan Arıkan’ı ziyaret etti.

Başkan Arıkan, konuklarını Başkan Yardımcısı Yağız Pullukçu ile birlikte karşıladı. CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, İl Başkanı Hikmet Saatçi, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’a tebriklerini iletip, çalışmalarında başarılar diledi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.