pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

SES ve KESK’ten gazetecilere sözlü saldırı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 16:33, Güncelleme: 01.05.2024 - 15:59
 

SES ve KESK’ten gazetecilere sözlü saldırı

SES ve KESK’ten gazetecilere sözlü saldırı

Sivas’ta 1 Mayıs kutlama yapılan alanda temizlik işçisini görüntüleyen gazetecilere kutlama yapan SES ve KESK üyeleri sözlü saldırıda bulundu. O anlar kameraya yansıdı.1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sivas’ta da kutlandı. Mevlana Mahallesi Erthembey Parkı önünde toplanan sivil toplum örgütü üyeleri, Mevlana Caddesi üzerinden kent meydanına doğru yürüdü. Yürüyüş sonrası konuşmalar yapıldı. Halayların çekildiği ve türkülerin söylendiği etkinlik alanında işçi bayramında çalışan temizlik işçisini görüntüleyen gazetecilere ise Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri sözlü saldırıda bulundu. Gazetecilerin görevini yapmalarına engel olmak isteyen sendika üyelerinin o anları kameraya yansıdı.
SES ve KESK’ten gazetecilere sözlü saldırı
Sivas’ta 1 Mayıs kutlama yapılan alanda temizlik işçisini görüntüleyen gazetecilere kutlama yapan SES ve KESK üyeleri sözlü saldırıda bulundu. O anlar kameraya yansıdı.
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sivas’ta da kutlandı. Mevlana Mahallesi Erthembey Parkı önünde toplanan sivil toplum örgütü üyeleri, Mevlana Caddesi üzerinden kent meydanına doğru yürüdü. Yürüyüş sonrası konuşmalar yapıldı. Halayların çekildiği ve türkülerin söylendiği etkinlik alanında işçi bayramında çalışan temizlik işçisini görüntüleyen gazetecilere ise Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri sözlü saldırıda bulundu. Gazetecilerin görevini yapmalarına engel olmak isteyen sendika üyelerinin o anları kameraya yansıdı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.