pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Teknosa'dan 23 Nisan'a Özel Disney Collection İndirimi

Spor 19.04.2017 - 11:53, Güncelleme: 19.04.2017 - 11:53
 

Teknosa'dan 23 Nisan'a Özel Disney Collection İndirimi

TeknoSA, Disney Collection oyuncaklarında 21-24 Nisan tarihlerinde yüzde 50 indirim avantajı sunuyor

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, Disney Collection oyuncaklarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel yüzde 50 indirim kampanyası başlatıyor.Şirket açıklamasına göre, TeknoSA, 21-24 Nisan'da Disney Collection oyuncaklarında yüzde 50 indirim avantajı sunan bir kampanya düzenliyor.Bir Disney klasiği olan Mickey ve Minnie'nin peluş oyuncaklarından Güzel ve Çirkin'e, Karlar Ülkesi'ne, Disney Prensesleri'nden Elena, Moana ve Arabalar'ın oyuncaklarına, figür setlerinden bebeklere ve tsum tsumlara kadar tüm oyuncaklarda geçerli olacak yüzde 50 indirim kampanyası, Türkiye'nin 31 ilindeki 70 TeknoSA mağazasında ve "teknosa.com"da tüketicilerle buluşuyor.
TeknoSA, Disney Collection oyuncaklarında 21-24 Nisan tarihlerinde yüzde 50 indirim avantajı sunuyor

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, Disney Collection oyuncaklarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel yüzde 50 indirim kampanyası başlatıyor.

Şirket açıklamasına göre, TeknoSA, 21-24 Nisan'da Disney Collection oyuncaklarında yüzde 50 indirim avantajı sunan bir kampanya düzenliyor.

Bir Disney klasiği olan Mickey ve Minnie'nin peluş oyuncaklarından Güzel ve Çirkin'e, Karlar Ülkesi'ne, Disney Prensesleri'nden Elena, Moana ve Arabalar'ın oyuncaklarına, figür setlerinden bebeklere ve tsum tsumlara kadar tüm oyuncaklarda geçerli olacak yüzde 50 indirim kampanyası, Türkiye'nin 31 ilindeki 70 TeknoSA mağazasında ve "teknosa.com"da tüketicilerle buluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.