pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tunceli'de Polis Helikopterinin Düşmesi

18.04.2017 - 18:53, Güncelleme: 18.04.2017 - 18:53
 

Tunceli'de Polis Helikopterinin Düşmesi

Şehit olan polis Azam Güdendede'nin Konya'daki ailesine acı haber ulaştı

KONYA (AA) - Tunceli'de polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan polislerden Azam Güdendede'nin Konya'daki baba evinde yas var.Tunceli'nin Pülümür ilçesinde düşen helikopterde şehit olan polis memuru Azam Güdendede'nin (25), merkez Karatay ilçesi Sedirler Mahallesi'ndeki baba ocağına şehadet haberi ulaştı.Yetkililer, baba Muzaffer ile anne Rukiye Güdendede'ye acı haberi verdi. Haberin duyulmasının ardından eve gelen yakınları, aileyi teskin etmeye çalıştı.Bekar olan şehit Azam Güdendede'nin 2 kardeşinin bulunduğu, kardeşlerinin birinin de polis olduğu ve Ağrı'da görev yaptığı öğrenildi. Şehidin Tunceli'deki görev süresinin bitmesine 2 ay kaldığı belirtildi.
Şehit olan polis Azam Güdendede'nin Konya'daki ailesine acı haber ulaştı

KONYA (AA) - Tunceli'de polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan polislerden Azam Güdendede'nin Konya'daki baba evinde yas var.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde düşen helikopterde şehit olan polis memuru Azam Güdendede'nin (25), merkez Karatay ilçesi Sedirler Mahallesi'ndeki baba ocağına şehadet haberi ulaştı.

Yetkililer, baba Muzaffer ile anne Rukiye Güdendede'ye acı haberi verdi. Haberin duyulmasının ardından eve gelen yakınları, aileyi teskin etmeye çalıştı.

Bekar olan şehit Azam Güdendede'nin 2 kardeşinin bulunduğu, kardeşlerinin birinin de polis olduğu ve Ağrı'da görev yaptığı öğrenildi.

Şehidin Tunceli'deki görev süresinin bitmesine 2 ay kaldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.