pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kutlu Doğum Haftası

17.04.2017 - 13:58, Güncelleme: 17.04.2017 - 13:58
 

Kutlu Doğum Haftası

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu’’ temalı açılış programına katıldı.Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Vali Peynircioğlu, İslam peygamberi Hazreti Muhammed'in doğumunu temsilen her yıl düzenlenen Kutlu Doğum Haftası'nı Niğde'de farklı etkinliklerle kutlayacaklarını söyledi.Belediye Başkanı Akdoğan da son yıllarda bazı kesimlerin din kisvesi altında insanları kandırarak farklı şekilde yönlendirdiklerini ifade etti."İnsanlar peygamber ahlakıyla yetişirse, Kur'an-ı Kerim emirleri doğrultusunda eğitilirse ve insanların içine Allah korkusu yerleştirilirse güvenilir bir toplum ve güvenilir bireyler olunması sağlanır." diyen Akdoğan, "Son yıllarda bazı kesimlerin FETÖ’den IŞİD’e kadar din adına hareket edip ne tür çetrefilli işlerle karşılaştığımızı açık seçik görüyoruz. Bunların birçoğu din adına hareket edip aslında dinle imanla alakası olmayan sadece insanları din kisvesi altında kandırıp onları farklı şekilde yönlendirmek için dini kullanan insanlar. Bu bakımdan insanları bilinçlendirmek adına diyanetimizin ve din görevlilerimizin üzerine ciddi görevler düşüyor." diye konuştu.Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar ise hafta boyunca Hazreti Muhammed'i en iyi şekilde vatandaşlara anlatacaklarını anlattı.Program, Kur'an-ı Kerim okunması ve ilahilerin ardından son buldu.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu’’ temalı açılış programına katıldı.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Vali Peynircioğlu, İslam peygamberi Hazreti Muhammed'in doğumunu temsilen her yıl düzenlenen Kutlu Doğum Haftası'nı Niğde'de farklı etkinliklerle kutlayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Akdoğan da son yıllarda bazı kesimlerin din kisvesi altında insanları kandırarak farklı şekilde yönlendirdiklerini ifade etti.

"İnsanlar peygamber ahlakıyla yetişirse, Kur'an-ı Kerim emirleri doğrultusunda eğitilirse ve insanların içine Allah korkusu yerleştirilirse güvenilir bir toplum ve güvenilir bireyler olunması sağlanır." diyen Akdoğan, "Son yıllarda bazı kesimlerin FETÖ’den IŞİD’e kadar din adına hareket edip ne tür çetrefilli işlerle karşılaştığımızı açık seçik görüyoruz. Bunların birçoğu din adına hareket edip aslında dinle imanla alakası olmayan sadece insanları din kisvesi altında kandırıp onları farklı şekilde yönlendirmek için dini kullanan insanlar. Bu bakımdan insanları bilinçlendirmek adına diyanetimizin ve din görevlilerimizin üzerine ciddi görevler düşüyor." diye konuştu.

Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar ise hafta boyunca Hazreti Muhammed'i en iyi şekilde vatandaşlara anlatacaklarını anlattı.

Program, Kur'an-ı Kerim okunması ve ilahilerin ardından son buldu.

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.