pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı Oyunu Kullandı

16.04.2017 - 15:23, Güncelleme: 16.04.2017 - 15:23
 

Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı Oyunu Kullandı

Avcı: - "İnşallah millet 21. yüzyılın önünü açacak, milletin önünü açacak bir kararı bugün verecek"

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "İnşallah millet 21. yüzyılın önünü açacak, milletin önünü açacak bir kararı bugün verecek." dedi. Avcı, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu kullanmak üzere Eskişehir'de Sütlüce Mahallesi'ndeki Ziya Gökalp İlkokuluna geldi.Avcı, "1222" numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra, sandık görevlileriyle bir süre sohbet etti.Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Avcı, bugün söylenecek çok fazla sözün kalmadığını belirterek, "Söyleyeceklerimizi söyledik. Herkes söyleyeceğini söyledi. Şimdi millet sözünü söyleyecek. İnşallah millet 21. yüzyılın önünü açacak, milletin önünü açacak bir kararı bugün verecek. Vatana, millete, çocuklarımıza, torunlarımıza, geleceğimize hayırlı uğurlu olsun inşallah." ifadesini kullandı.Öte yandan AK Parti Eskişehir milletvekillerinden Harun Karacan, Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde, Emine Nur Günay ise Murat Atılgan Ortaokulunda oy verdi.CHP Eskişehir milletvekillerinden Gaye Usluer Ticaret Odası Ortaokulunda, Utku Çakırözer, Murat Atılgan Ortaokulunda ve Cemal Okan Yüksel de Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde oy kullandı.
Avcı: - "İnşallah millet 21. yüzyılın önünü açacak, milletin önünü açacak bir kararı bugün verecek"

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "İnşallah millet 21. yüzyılın önünü açacak, milletin önünü açacak bir kararı bugün verecek." dedi.

Avcı, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu kullanmak üzere Eskişehir'de Sütlüce Mahallesi'ndeki Ziya Gökalp İlkokuluna geldi.

Avcı, "1222" numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra, sandık görevlileriyle bir süre sohbet etti.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Avcı, bugün söylenecek çok fazla sözün kalmadığını belirterek, "Söyleyeceklerimizi söyledik. Herkes söyleyeceğini söyledi. Şimdi millet sözünü söyleyecek. İnşallah millet 21. yüzyılın önünü açacak, milletin önünü açacak bir kararı bugün verecek. Vatana, millete, çocuklarımıza, torunlarımıza, geleceğimize hayırlı uğurlu olsun inşallah." ifadesini kullandı.

Öte yandan AK Parti Eskişehir milletvekillerinden Harun Karacan, Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde, Emine Nur Günay ise Murat Atılgan Ortaokulunda oy verdi.

CHP Eskişehir milletvekillerinden Gaye Usluer Ticaret Odası Ortaokulunda, Utku Çakırözer, Murat Atılgan Ortaokulunda ve Cemal Okan Yüksel de Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde oy kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.