pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye Sandık Başında

16.04.2017 - 14:23, Güncelleme: 16.04.2017 - 14:23
 

Türkiye Sandık Başında

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, anayasa değişikliği halk oylamasında oyunu kullandı.Kadir Has Ortaokulunda 1085 numaralı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, anayasa değişikliği halk oylamasında oyunu kullandı.Kadir Has Ortaokulunda 1085 numaralı sandıkta oyunu kullanan Büyükkılıç, sürecin huzur içerisinde tamamlanması temennisinde bulundu. Vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Bizler, belediye başkanı sıfatıyla referandum sürecinde, sözlerimizden çok icraatlarımızla gündeme geldik, çünkü yaptıklarımız bir bakıma teminatımızdı. Vatandaşlarımızın takdirine güveniyoruz. Her şeyden önce bu sürecin huzur içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum. Her zaman vurguladığımız gibi bayrağımızı, devletimizi, milletimizi sahiplenerek ve bu duyguları zedelemeden, aynı geminin içerisinde olduğumuz anlayışı ile bu çalışmalarımızı sürdürmemiz gerektiğini vurguladım."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, anayasa değişikliği halk oylamasında oyunu kullandı.Kadir Has Ortaokulunda 1085 numaralı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, anayasa değişikliği halk oylamasında oyunu kullandı.

Kadir Has Ortaokulunda 1085 numaralı sandıkta oyunu kullanan Büyükkılıç, sürecin huzur içerisinde tamamlanması temennisinde bulundu.

Vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bizler, belediye başkanı sıfatıyla referandum sürecinde, sözlerimizden çok icraatlarımızla gündeme geldik, çünkü yaptıklarımız bir bakıma teminatımızdı. Vatandaşlarımızın takdirine güveniyoruz. Her şeyden önce bu sürecin huzur içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum. Her zaman vurguladığımız gibi bayrağımızı, devletimizi, milletimizi sahiplenerek ve bu duyguları zedelemeden, aynı geminin içerisinde olduğumuz anlayışı ile bu çalışmalarımızı sürdürmemiz gerektiğini vurguladım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.