pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye Sandık Başında

16.04.2017 - 12:48, Güncelleme: 16.04.2017 - 12:48
 

Türkiye Sandık Başında

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, oyunu kullandı

KIRIKKALE (AA) - Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, oyunu Osman Gazi Fen Lisesinde kullandı. Haktankaçmaz, geldiği Osman Gazi Fen Lisesinde oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bütün vatandaşlar gibi vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Haktankaçmaz, "Ülkemiz için çok önemli bir karar alınacak. Milletimizin sağduyusuna her zaman güvendim, bundan sonra da en doğru kararı vereceğine inanıyorum. İnşallah ülkemiz için en güzel sonucu alacağız. Sabahtan beri vatandaşlarımızın sandıklara yoğun bir ilgisi var. Şu ana kadar bize ulaşan bir sıkıntı ve sorun da olmadı." diye konuştu.Kırıkkale'de kurulan 667 sandıkta 197 bin 697 seçmen oy kullanıyor.
Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, oyunu kullandı

KIRIKKALE (AA) - Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, oyunu Osman Gazi Fen Lisesinde kullandı.

Haktankaçmaz, geldiği Osman Gazi Fen Lisesinde oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bütün vatandaşlar gibi vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Haktankaçmaz, "Ülkemiz için çok önemli bir karar alınacak. Milletimizin sağduyusuna her zaman güvendim, bundan sonra da en doğru kararı vereceğine inanıyorum. İnşallah ülkemiz için en güzel sonucu alacağız. Sabahtan beri vatandaşlarımızın sandıklara yoğun bir ilgisi var. Şu ana kadar bize ulaşan bir sıkıntı ve sorun da olmadı." diye konuştu.

Kırıkkale'de kurulan 667 sandıkta 197 bin 697 seçmen oy kullanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.