pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye Sandık Başında

16.04.2017 - 12:33, Güncelleme: 16.04.2017 - 12:33
 

Türkiye Sandık Başında

Aksaray'da görme engelli Badegül Ünsal, yürüme engelli eşinin akülü aracına tutunarak geldiği okulda oyunu kullandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da görme engelli Badegül Ünsal, yürüme engelli eşinin kullandığı akülü araca tutunarak geldiği okulda oyunu kullandı. Badegül Ünsal (41), yürüme engelli eşi Şenol'un (42) akülü aracının arka kısmına tutunarak oy kullanacağı Necip Fazıl Kısakürek Ortaokuluna geldi. Burada görevlilerin yardımıyla 1045 numaralı sandığa giden çift, oylarını verdi.Şenol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin yürüme, eşinin ise görme engelli olduğunu söyledi.Her türlü zorluğa rağmen tüm vatandaşların oyunu kullanması gerektiğini vurgulayan Ünsal, "Bugün vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için gelip oyumuzu kullandık. Bizler 15 Temmuz'u gördük, Türkiye'nin daha önce yaşadığı olumsuz durumları yaşadık. Türkiye için, milletimizin geleceği için, şehitlerimiz için herkesin gelip oyunu kullanması gerekiyor." diye konuştu.Badegül Ünsal da oy kullanarak yükümlülüklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek Türkiye'nin geleceği için herkesin bu sorumluluğu yerine getirmesini istedi.
Aksaray'da görme engelli Badegül Ünsal, yürüme engelli eşinin akülü aracına tutunarak geldiği okulda oyunu kullandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da görme engelli Badegül Ünsal, yürüme engelli eşinin kullandığı akülü araca tutunarak geldiği okulda oyunu kullandı.

Badegül Ünsal (41), yürüme engelli eşi Şenol'un (42) akülü aracının arka kısmına tutunarak oy kullanacağı Necip Fazıl Kısakürek Ortaokuluna geldi. Burada görevlilerin yardımıyla 1045 numaralı sandığa giden çift, oylarını verdi.

Şenol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin yürüme, eşinin ise görme engelli olduğunu söyledi.

Her türlü zorluğa rağmen tüm vatandaşların oyunu kullanması gerektiğini vurgulayan Ünsal, "Bugün vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için gelip oyumuzu kullandık. Bizler 15 Temmuz'u gördük, Türkiye'nin daha önce yaşadığı olumsuz durumları yaşadık. Türkiye için, milletimizin geleceği için, şehitlerimiz için herkesin gelip oyunu kullanması gerekiyor." diye konuştu.

Badegül Ünsal da oy kullanarak yükümlülüklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek Türkiye'nin geleceği için herkesin bu sorumluluğu yerine getirmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.