pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kahramankazanlı Stk'lardan "Evet" Diyecek

14.04.2017 - 18:03, Güncelleme: 14.04.2017 - 18:03
 

Kahramankazanlı Stk'lardan "Evet" Diyecek

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 25 sivil toplum kuruluşu temsilcisi 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" oyu vereceklerini açıkladı.Kahramankazan...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 25 sivil toplum kuruluşu temsilcisi 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" oyu vereceklerini açıkladı.Kahramankazan Kent Konseyi öncülüğünde 25 sivil toplum kuruluşu adına konuşan Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz, siyasi istikrar için, ekonomik istikrar için, seri kararlar alabilen ve uygulayabilen, denetlenebilir güçlü iktidarların gerekli olduğunu söyledi.Kahramankazan halkının 15 Temmuz'da siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak yapmış oldukları vatan savunmasının her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yapan Oğuz şunları kaydetti:"Sergilenen birlik ve beraberlik tüm Türkiye'de örnek gösterilmiştir. Bunun sonucunda devlet büyüklerimiz 81 il 957 ilçe arasında ilçemize kahraman unvanı vererek bizleri onurlandırılmış, hepimize ağır bir sorumluluk yüklenmişlerdir. Bu sebeplerle yaşadığımız zorlu sürecin omuzlarımıza yüklediği sorumluluklar bizleri STK’larımızla, kanaat önderlerimizle bir araya gelerek 16 Nisan'da anayasa değişikliği için yapılacak referandumda sivil toplum kuruluşları olarak referandumda oyumuzun 'evet' olacağını belirterek tarihsel sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz."
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 25 sivil toplum kuruluşu temsilcisi 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" oyu vereceklerini açıkladı.Kahramankazan...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 25 sivil toplum kuruluşu temsilcisi 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" oyu vereceklerini açıkladı.

Kahramankazan Kent Konseyi öncülüğünde 25 sivil toplum kuruluşu adına konuşan Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz, siyasi istikrar için, ekonomik istikrar için, seri kararlar alabilen ve uygulayabilen, denetlenebilir güçlü iktidarların gerekli olduğunu söyledi.

Kahramankazan halkının 15 Temmuz'da siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak yapmış oldukları vatan savunmasının her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yapan Oğuz şunları kaydetti:

"Sergilenen birlik ve beraberlik tüm Türkiye'de örnek gösterilmiştir. Bunun sonucunda devlet büyüklerimiz 81 il 957 ilçe arasında ilçemize kahraman unvanı vererek bizleri onurlandırılmış, hepimize ağır bir sorumluluk yüklenmişlerdir.

Bu sebeplerle yaşadığımız zorlu sürecin omuzlarımıza yüklediği sorumluluklar bizleri STK’larımızla, kanaat önderlerimizle bir araya gelerek 16 Nisan'da anayasa değişikliği için yapılacak referandumda sivil toplum kuruluşları olarak referandumda oyumuzun 'evet' olacağını belirterek tarihsel sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.