pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

14.04.2017 - 17:18, Güncelleme: 14.04.2017 - 17:18
 

Halk Oylamasına Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan vatandaşlara sandığa kadar...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan vatandaşlara sandığa kadar servis hizmeti verileceğini belirtti. Yaptığı yazılı açıklamasında halk oylamasının pazar günü yapılacağını anımsatan Aydın şunları kaydetti: "Engelli vatandaşlarımızın oy kullanabilmesi için 444 58 44 numaralı Sivas Belediyesi Çağrı merkezini araması durumunda belediyemizin engelli araçları vatandaşlarımızı evlerinden alacaklar. Onları sandık bölgesine ulaştıracaklar ve tekrar kendilerini evlerine götürecekler."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan vatandaşlara sandığa kadar...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan vatandaşlara sandığa kadar servis hizmeti verileceğini belirtti.

Yaptığı yazılı açıklamasında halk oylamasının pazar günü yapılacağını anımsatan Aydın şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımızın oy kullanabilmesi için 444 58 44 numaralı Sivas Belediyesi Çağrı merkezini araması durumunda belediyemizin engelli araçları vatandaşlarımızı evlerinden alacaklar. Onları sandık bölgesine ulaştıracaklar ve tekrar kendilerini evlerine götürecekler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.