pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam’da "Kariyer Günleri" Programı

14.04.2017 - 15:43, Güncelleme: 14.04.2017 - 15:43
 

Kızılcahamam’da "Kariyer Günleri" Programı

ANKARA (AA) - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Kızılcahamam'da düzenlenen "Kariyer Günleri" programına katıldı.TUSAŞ...

ANKARA (AA) - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Kızılcahamam'da düzenlenen "Kariyer Günleri" programına katıldı.TUSAŞ Genel Müdürü Kotil, Kızılcahamam Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Kariyer Günleri programına katılan Kotil, öğrencilerin sorunlarını yanıtladı.Kotil, daha sonra okulun atölye bölümünde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, eksiklerin giderilmesi için yardımcı olacağını söyledi.Programa, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ve İlçe Mili Eğitim Müdür Veli Karakuş katıldı.
ANKARA (AA) - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Kızılcahamam'da düzenlenen "Kariyer Günleri" programına katıldı.TUSAŞ...

ANKARA (AA) - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Kızılcahamam'da düzenlenen "Kariyer Günleri" programına katıldı.

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil, Kızılcahamam Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Kariyer Günleri programına katılan Kotil, öğrencilerin sorunlarını yanıtladı.

Kotil, daha sonra okulun atölye bölümünde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, eksiklerin giderilmesi için yardımcı olacağını söyledi.

Programa, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ve İlçe Mili Eğitim Müdür Veli Karakuş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.