pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sağlık-sen Genel Başkanı Memiş:

14.04.2017 - 15:23, Güncelleme: 14.04.2017 - 15:23
 

Sağlık-sen Genel Başkanı Memiş:

"Referandum sonrasında 'evet' oylarının güçlü şekilde çıkmasıyla yepyeni bir Türkiye dönemi başlayacak"

ESKİŞEHİR (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin, "Referandum sonrasında 'evet' oylarının güçlü şekilde çıkmasıyla yepyeni bir Türkiye dönemi başlayacak." dedi.Eskişehir'de Arifiye Mahallesi İkieylül Caddesi'nde kurulu "evet" ve "hayır" çadırlarını ziyaret eden Memiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Nisan'daki halk oylamasının önemine işaret etti.Memur-Sen tarafından ülkenin 81 ilinde yaklaşık 100 ilçede 300'den fazla toplantı düzenlenerek "neden evet denilmesi gerektiğinin" anlatıldığını belirten Memiş, şunları kaydetti:"Tek adamlık diyenlere şunu söylüyoruz, halkın yüzde 51'inin oyuyla seçilen kişi tek adam olamaz. 15 Temmuz ruhunu anlayamayanlar, bu tek adamlık konusunu ortaya koyarak, söz konusu ruhu bilmediklerini gösteriyor. Türkiye açısından çok önemli bir süreçteyiz. Bu mesele ülke ve çocuklarımızın geleceği meselesidir. Referandum sonrasında 'evet' oylarının güçlü şekilde çıkmasıyla yepyeni bir Türkiye dönemi başlayacak."CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Balıkesir'deki programları kapsamında ziyaret ettiği Bandırma'daki 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığında törenle karşılanmasına değinen Memiş, "Cumhuriyet tarihinde ilk defa anamuhalefet partisi liderini asker, selamla karşılıyor. Bu millet, 15 Temmuz gecesinde bir duruş göstererek, FETÖ'cü, darbeci alçaklara karşı durdu. Bu ülkede, bu milletin üzerinde kim vesayet kurmaya çalışıyorsa, ona karşı bu millet yine ayaktadır. Artık bu millete kimse vesayet uygulamayacak." ifadelerini kullandı.
"Referandum sonrasında 'evet' oylarının güçlü şekilde çıkmasıyla yepyeni bir Türkiye dönemi başlayacak"

ESKİŞEHİR (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin, "Referandum sonrasında 'evet' oylarının güçlü şekilde çıkmasıyla yepyeni bir Türkiye dönemi başlayacak." dedi.

Eskişehir'de Arifiye Mahallesi İkieylül Caddesi'nde kurulu "evet" ve "hayır" çadırlarını ziyaret eden Memiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Nisan'daki halk oylamasının önemine işaret etti.

Memur-Sen tarafından ülkenin 81 ilinde yaklaşık 100 ilçede 300'den fazla toplantı düzenlenerek "neden evet denilmesi gerektiğinin" anlatıldığını belirten Memiş, şunları kaydetti:

"Tek adamlık diyenlere şunu söylüyoruz, halkın yüzde 51'inin oyuyla seçilen kişi tek adam olamaz. 15 Temmuz ruhunu anlayamayanlar, bu tek adamlık konusunu ortaya koyarak, söz konusu ruhu bilmediklerini gösteriyor. Türkiye açısından çok önemli bir süreçteyiz. Bu mesele ülke ve çocuklarımızın geleceği meselesidir. Referandum sonrasında 'evet' oylarının güçlü şekilde çıkmasıyla yepyeni bir Türkiye dönemi başlayacak."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Balıkesir'deki programları kapsamında ziyaret ettiği Bandırma'daki 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığında törenle karşılanmasına değinen Memiş, "Cumhuriyet tarihinde ilk defa anamuhalefet partisi liderini asker, selamla karşılıyor. Bu millet, 15 Temmuz gecesinde bir duruş göstererek, FETÖ'cü, darbeci alçaklara karşı durdu. Bu ülkede, bu milletin üzerinde kim vesayet kurmaya çalışıyorsa, ona karşı bu millet yine ayaktadır. Artık bu millete kimse vesayet uygulamayacak." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.