pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'dan Suriyelilere Yardım

14.04.2017 - 11:08, Güncelleme: 14.04.2017 - 11:08
 

Karaman'dan Suriyelilere Yardım

KARAMAN (AA) - Karaman'da toplanan 1 tır kırtasiye malzemesi Suriyeli ihtiyaç sahiplerine gönderildi.İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, yaptığı...

KARAMAN (AA) - Karaman'da toplanan 1 tır kırtasiye malzemesi Suriyeli ihtiyaç sahiplerine gönderildi.İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, yaptığı konuşmada, öğrencilerin harçlıklarından artırarak çeşitli kırtasiye malzemeleri topladığını söyledi.İki bin öğrencinin eğitim ihtiyacını karşılayacak malzemenin gönderildiğini ifade eden Kuntoğlu, şunları kaydetti:"Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürlükleri ile kitabevlerinin katkıları neticesinde Suriye'de yaşayan öğrencilere yardım eli uzatılarak onlara okul çantasından boya çeşitlerine, kırtasiye malzemeleri ve temizlik ürünleri ile ilk tırımızı bugün uğurluyoruz. Masa, sıra ve dolap gibi donatım malzemelerinden oluşan 2. tır için planlamalarımız devam ediyor."Yapılan duanın ardından tır, yardımları Suriye'ye ulaştırmak üzere yola çıktı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da toplanan 1 tır kırtasiye malzemesi Suriyeli ihtiyaç sahiplerine gönderildi.İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, yaptığı...
KARAMAN (AA) - Karaman'da toplanan 1 tır kırtasiye malzemesi Suriyeli ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, yaptığı konuşmada, öğrencilerin harçlıklarından artırarak çeşitli kırtasiye malzemeleri topladığını söyledi.
İki bin öğrencinin eğitim ihtiyacını karşılayacak malzemenin gönderildiğini ifade eden Kuntoğlu, şunları kaydetti:
"Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürlükleri ile kitabevlerinin katkıları neticesinde Suriye'de yaşayan öğrencilere yardım eli uzatılarak onlara okul çantasından boya çeşitlerine, kırtasiye malzemeleri ve temizlik ürünleri ile ilk tırımızı bugün uğurluyoruz. Masa, sıra ve dolap gibi donatım malzemelerinden oluşan 2. tır için planlamalarımız devam ediyor."
Yapılan duanın ardından tır, yardımları Suriye'ye ulaştırmak üzere yola çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.