pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Ekmek, Sermaye Artışıyla "Kiracı" Sıfatından Çıkacak

14.04.2017 - 10:28, Güncelleme: 14.04.2017 - 10:28
 

Halk Ekmek, Sermaye Artışıyla "Kiracı" Sıfatından Çıkacak

Sermayesi 40 milyon liradan 100 milyon liraya çıkarılan Halk Ekmek Fabrikası, bulunduğu arsayı satın alarak, bundan sonraki süreçte bütçesini yatırımlara ayıracak - Halk Ekmek Genel Müdürü İlkbahar:- "Herhangi bir sıkıntı olur da satılırsa düşüncesiyle, g

ANKARA (AA) - MELİKE KINACI - Sermaye artırımına gidilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, bulunduğu arsayı satın alarak bundan sonraki süreçte bütçesini yatırımlara ayırmayı planlıyor.Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında alınan, yatırımların hızlandırılması amacıyla fabrikanın 40 milyon Türk lirası tutarındaki sermayesinin 100 milyon liraya çıkarılması kararından memnun olduklarını belirtti.Yatırımları hızlandırarak vatandaşı memnun etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden İlkbahar, fabrikanın bulunduğu arsanın yarısının mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu ve daha önce bu kısmı 30 yıllığına kiraladıklarını söyledi.Belediye Meclisinde alınan sermaye artışı kararının ardından, arsayı Büyükşehir Belediyesinden tamamen alacaklarını bildiren İlkbahar, "Sermaye artırımı karşılığında biz arsa alacağız. Mahkeme kararıyla arsanın tespitinin yapılmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyemiz bize bu sermaye artırımı karşılığında arsayı verecek." dedi.- "Daha rahat hareket edeceğiz"Arsayı yatırımların önünü açmak için satın almak istediklerini vurgulayan İlkbahar, "Burası belediye arsası, her ihtimali düşünerek, hizmetin devamlılığı ve kalitesi açısından 'Garanti olsun, arsa Halk Ekmek'in olsun. Bizden sonra da devam etsin.' dedik." diye konuştu.İlkbahar, şunları kaydetti:"İleriyi daha rahat görebilecek, çalışmalarımızı daha planlı yürütebileceğiz. Zaten yeni imalat ve satış binamızı da fabrikanın bulunduğu belediye arsası üzerine yaptık. 'Herhangi bir sıkıntı olur da satılırsa' düşüncesiyle garanti olsun, fabrikanın kendi mülkü olsun diye sermaye artışı karşılığında arsayı Büyükşehir Belediyesinden alacağız. Bundan sonra bütçemizi yatırımlara, gelişen teknolojiye ayak uydurmaya, ürün çeşitliliği ve Ar-Ge çalışmalarına, satış mağazalarımızı geliştirmeye ayıracağız. Daha rahat hareket edeceğiz, artık endişemiz olmayacak, yatırımlarımızı ona göre düşüneceğiz, çalışmalarımızı ona göre yürüteceğiz."Vatandaşın gösterdiği ilgi ve duyduğu memnuniyetten dolayı satış mağazalarının sayısını artırmayı hedeflediklerini de bildiren İlkbahar, "Mağazalarımıza ilgi ve rağbet çok güzel, gerçekten çok tutuldu. Hem vatandaş hem de biz çok memnunuz. İnsanlar katkısız, sağlıklı, saf ve lezzetli ürünler tüketmek istiyor, biz de onlar için çalışıyoruz." dedi.
Sermayesi 40 milyon liradan 100 milyon liraya çıkarılan Halk Ekmek Fabrikası, bulunduğu arsayı satın alarak, bundan sonraki süreçte bütçesini yatırımlara ayıracak - Halk Ekmek Genel Müdürü İlkbahar:- "Herhangi bir sıkıntı olur da satılırsa düşüncesiyle, g

ANKARA (AA) - MELİKE KINACI - Sermaye artırımına gidilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, bulunduğu arsayı satın alarak bundan sonraki süreçte bütçesini yatırımlara ayırmayı planlıyor.

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında alınan, yatırımların hızlandırılması amacıyla fabrikanın 40 milyon Türk lirası tutarındaki sermayesinin 100 milyon liraya çıkarılması kararından memnun olduklarını belirtti.

Yatırımları hızlandırarak vatandaşı memnun etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden İlkbahar, fabrikanın bulunduğu arsanın yarısının mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu ve daha önce bu kısmı 30 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Belediye Meclisinde alınan sermaye artışı kararının ardından, arsayı Büyükşehir Belediyesinden tamamen alacaklarını bildiren İlkbahar, "Sermaye artırımı karşılığında biz arsa alacağız. Mahkeme kararıyla arsanın tespitinin yapılmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyemiz bize bu sermaye artırımı karşılığında arsayı verecek." dedi.

- "Daha rahat hareket edeceğiz"

Arsayı yatırımların önünü açmak için satın almak istediklerini vurgulayan İlkbahar, "Burası belediye arsası, her ihtimali düşünerek, hizmetin devamlılığı ve kalitesi açısından 'Garanti olsun, arsa Halk Ekmek'in olsun. Bizden sonra da devam etsin.' dedik." diye konuştu.

İlkbahar, şunları kaydetti:

"İleriyi daha rahat görebilecek, çalışmalarımızı daha planlı yürütebileceğiz. Zaten yeni imalat ve satış binamızı da fabrikanın bulunduğu belediye arsası üzerine yaptık. 'Herhangi bir sıkıntı olur da satılırsa' düşüncesiyle garanti olsun, fabrikanın kendi mülkü olsun diye sermaye artışı karşılığında arsayı Büyükşehir Belediyesinden alacağız. Bundan sonra bütçemizi yatırımlara, gelişen teknolojiye ayak uydurmaya, ürün çeşitliliği ve Ar-Ge çalışmalarına, satış mağazalarımızı geliştirmeye ayıracağız. Daha rahat hareket edeceğiz, artık endişemiz olmayacak, yatırımlarımızı ona göre düşüneceğiz, çalışmalarımızı ona göre yürüteceğiz."

Vatandaşın gösterdiği ilgi ve duyduğu memnuniyetten dolayı satış mağazalarının sayısını artırmayı hedeflediklerini de bildiren İlkbahar, "Mağazalarımıza ilgi ve rağbet çok güzel, gerçekten çok tutuldu. Hem vatandaş hem de biz çok memnunuz. İnsanlar katkısız, sağlıklı, saf ve lezzetli ürünler tüketmek istiyor, biz de onlar için çalışıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.