pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Akgül'den Aa Yozgat Bürosuna Ziyaret

13.04.2017 - 18:28, Güncelleme: 13.04.2017 - 18:28
 

Milletvekili Akgül'den Aa Yozgat Bürosuna Ziyaret

YOZGAT (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili...

YOZGAT (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Anadolu Ajansı (AA) Yozgat Bürosu'nu ziyaret etti. Anayasa değişikliği ve halk oylaması çalışmaları hakkında bilgi veren Milletvekili Akgül, kampanya süresince yaptıkları toplantı ve ziyaretlerde çok iyi karşılandıklarını, halka yeni anayasayı anlattıklarını söyledi.Yozgat halkının bu güne kadar Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye büyük destek verdiğini, bu desteğin devam ettiğini aktaran Akgül, "Yozgat halkı, her zaman devletinin, milletinin yanında olmuştur. İstikrardan yana tavır takınmıştır. 16 Nisan referandumunda da yine ‘evet’ oyuyla rekor derecede destek vereceğine inanıyorum. Halkımıza vereceği destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum." dedi. Akgül, Türkiye genelinde de yüksek oranda "evet" çıkacağını ve Türkiye’nin güçlenerek yoluna devam edeceğini sözlerine ekledi.Ziyarette AA Yozgat Büro Sorumlusu Ömer Ertuğrul, Akgül’e AA’nın 2016 yılı fotoğraf albümünü hediye etti.
YOZGAT (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili...

YOZGAT (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Anadolu Ajansı (AA) Yozgat Bürosu'nu ziyaret etti.

Anayasa değişikliği ve halk oylaması çalışmaları hakkında bilgi veren Milletvekili Akgül, kampanya süresince yaptıkları toplantı ve ziyaretlerde çok iyi karşılandıklarını, halka yeni anayasayı anlattıklarını söyledi.

Yozgat halkının bu güne kadar Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye büyük destek verdiğini, bu desteğin devam ettiğini aktaran Akgül, "Yozgat halkı, her zaman devletinin, milletinin yanında olmuştur. İstikrardan yana tavır takınmıştır. 16 Nisan referandumunda da yine ‘evet’ oyuyla rekor derecede destek vereceğine inanıyorum. Halkımıza vereceği destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

Akgül, Türkiye genelinde de yüksek oranda "evet" çıkacağını ve Türkiye’nin güçlenerek yoluna devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ziyarette AA Yozgat Büro Sorumlusu Ömer Ertuğrul, Akgül’e AA’nın 2016 yılı fotoğraf albümünü hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.