pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Ailelerinden Polislere Ziyaret

11.04.2017 - 16:28, Güncelleme: 11.04.2017 - 16:28
 

Şehit Ailelerinden Polislere Ziyaret

YOZGAT (AA) - Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir ve şehit yakınları, polisleri ziyaret etti. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kepir, yaptığı...

YOZGAT (AA) - Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir ve şehit yakınları, polisleri ziyaret etti. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kepir, yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında polislerin yanında olmak istediklerini söyledi. Kepir, şehit yakınlarıyla Yerköy'de görev yapan polisleri ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Polis ve askerlerimizin değeri ve önemi anlatılmakla bitmez. Bu vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını hiçe sayan polis kardeşlerimize ve Polis Teşkilatına sonsuz teşekkür ederiz. Allah işlerinde kolaylıklar versin." dedi.
YOZGAT (AA) - Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir ve şehit yakınları, polisleri ziyaret etti. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kepir, yaptığı...

YOZGAT (AA) - Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir ve şehit yakınları, polisleri ziyaret etti.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kepir, yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında polislerin yanında olmak istediklerini söyledi.

Kepir, şehit yakınlarıyla Yerköy'de görev yapan polisleri ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Polis ve askerlerimizin değeri ve önemi anlatılmakla bitmez. Bu vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını hiçe sayan polis kardeşlerimize ve Polis Teşkilatına sonsuz teşekkür ederiz. Allah işlerinde kolaylıklar versin." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.