pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediyeden Cenaze Nakline Hava Yolu Desteği

Siyaset 11.04.2017 - 11:33, Güncelleme: 11.04.2017 - 11:33
 

Belediyeden Cenaze Nakline Hava Yolu Desteği

Yenimahalle Belediyesince THY ile yapılan protokol kapsamında, yoksul ailelerin cenazeleri şehir dışına uçakla götürülüyor

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında yapılan protokol kapsamında, yoksul ailelerin cenazeleri şehir dışına uçakla taşınıyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yenimahalle Belediyesinin maddi durumu iyi olmayan ailelerin cenazelerini araçla şehir dışına götürdüğü, THY ile yapılan protokole göre de cenazelerin uçakla şehir dışına götürülebileceği bildirildi.Bu kapsamda 100'e yakın cenaze ile ölen kişinin yakınının ücretsiz ve hızlı bir şekilde şehir dışına taşındığı ifade edildi. İlçe sınırları içerisindeki cenaze evlerine taziye çadırı da kuran belediyenin, talep doğrultusunda cenazelerini Ankara dışına defnetmek isteyen cenaze yakınlarına ücretsiz cenaze aracı ve şoför tahsis ettiği, cenaze levazımatı ve kefen verdiği bilgisi de açıklamada yer aldı.Bu hizmetlerin vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:"Biz sadece vatandaşlarımızın iyi gününde değil, kötü gününde de yanında oluyoruz. Aileler o acı günlerinde bir de cenaze taşıma işlemleriyle uğraşıyorlar. Bu hizmetle vatandaşa zaman ve maddiyat açısından kolaylık sağladığımızı düşünüyorum. Uzak mesafelere cenazeyi araçla götürmek hem cenaze sahibi açısından hem de şoför açısından zorluklar yaratıyor. Bu hizmet sayesinde uzakları yakın kıldık."
Yenimahalle Belediyesince THY ile yapılan protokol kapsamında, yoksul ailelerin cenazeleri şehir dışına uçakla götürülüyor

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında yapılan protokol kapsamında, yoksul ailelerin cenazeleri şehir dışına uçakla taşınıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yenimahalle Belediyesinin maddi durumu iyi olmayan ailelerin cenazelerini araçla şehir dışına götürdüğü, THY ile yapılan protokole göre de cenazelerin uçakla şehir dışına götürülebileceği bildirildi.

Bu kapsamda 100'e yakın cenaze ile ölen kişinin yakınının ücretsiz ve hızlı bir şekilde şehir dışına taşındığı ifade edildi.

İlçe sınırları içerisindeki cenaze evlerine taziye çadırı da kuran belediyenin, talep doğrultusunda cenazelerini Ankara dışına defnetmek isteyen cenaze yakınlarına ücretsiz cenaze aracı ve şoför tahsis ettiği, cenaze levazımatı ve kefen verdiği bilgisi de açıklamada yer aldı.

Bu hizmetlerin vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

"Biz sadece vatandaşlarımızın iyi gününde değil, kötü gününde de yanında oluyoruz. Aileler o acı günlerinde bir de cenaze taşıma işlemleriyle uğraşıyorlar. Bu hizmetle vatandaşa zaman ve maddiyat açısından kolaylık sağladığımızı düşünüyorum. Uzak mesafelere cenazeyi araçla götürmek hem cenaze sahibi açısından hem de şoför açısından zorluklar yaratıyor. Bu hizmet sayesinde uzakları yakın kıldık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.