pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Soruşturması

11.04.2017 - 10:33, Güncelleme: 11.04.2017 - 10:33
 

Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Soruşturması

FETÖ'nün "üniversite abileri"ne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 öğrenci adliyeye sevk edildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 28 kişiden emniyetteki işlemleri biten 8'i adliyeye gönderildi.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan üniversite öğrencileri M.H.Y, B.T, B.Ç, A.Ö, S.K, M.H, İ.Z. ve F.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.Diğer zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Nevşehir, Elazığ, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa'da 5 Nisan'da 28 adrese yönelik eş zamanlı operasyonda 22, daha sonra ise 6 kişi gözaltına alınmıştı.
FETÖ'nün "üniversite abileri"ne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 öğrenci adliyeye sevk edildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 28 kişiden emniyetteki işlemleri biten 8'i adliyeye gönderildi.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan üniversite öğrencileri M.H.Y, B.T, B.Ç, A.Ö, S.K, M.H, İ.Z. ve F.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Diğer zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Nevşehir, Elazığ, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa'da 5 Nisan'da 28 adrese yönelik eş zamanlı operasyonda 22, daha sonra ise 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.