pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 10.04.2017 - 15:13, Güncelleme: 10.04.2017 - 15:13
 

Sivas'ta Kültür Sanat

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu hafta sahneleyeceği 2 farklı oyunla, hem Kayseri hem de Sivas'ta sanatseverlerle buluşacak. SDT'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu hafta sahneleyeceği 2 farklı oyunla, hem Kayseri hem de Sivas'ta sanatseverlerle buluşacak. SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "Lysistrata" adlı oyun ile Samsun ve Çorum'da tiyatro seyircisinin takdirini toplayan SDT, bu hafta da Kayseri'de "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek. Oyun, 11-12 Nisan'da Kayseri Kültür Merkezi sahnesinde perdelerini açacak. Öte yandan "Fehim Paşa Konağı" adlı oyun da Sivas'ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Oyun, Sivas Atatürk Kültür Merkezi'nde 13-14 Nisan'da saat 19.30'da 15 Nisan Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30'da sahnelenecek.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu hafta sahneleyeceği 2 farklı oyunla, hem Kayseri hem de Sivas'ta sanatseverlerle buluşacak. SDT'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu hafta sahneleyeceği 2 farklı oyunla, hem Kayseri hem de Sivas'ta sanatseverlerle buluşacak.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "Lysistrata" adlı oyun ile Samsun ve Çorum'da tiyatro seyircisinin takdirini toplayan SDT, bu hafta da Kayseri'de "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.

Oyun, 11-12 Nisan'da Kayseri Kültür Merkezi sahnesinde perdelerini açacak.

Öte yandan "Fehim Paşa Konağı" adlı oyun da Sivas'ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Oyun, Sivas Atatürk Kültür Merkezi'nde 13-14 Nisan'da saat 19.30'da 15 Nisan Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30'da sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.