pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Burhaniye polisi suçlulara göz açtırmıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 16:01, Güncelleme: 17.04.2024 - 15:43
 

Burhaniye polisi suçlulara göz açtırmıyor

Burhaniye polisi suçlulara göz açtırmıyor

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son iki gün içinde yaptığı uygulamalarda çeşitli silahlar ve uyuşturucu ele geçirilirken, aranan 7 kişi de yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin asayiş olaylarının önüne geçebilmek için yaptığı çalışmalarda, muhtelif bölgelerde yapılan uygulamalarda 7 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet tam otomatik tüfek, çok sayıda ve çeşitli ebatlarda silah mühimmatı ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalışmalar sırasında çeşitli suçlardan kesinleşmiş cezası bulunan 7 kişi de yakalandı.
Burhaniye polisi suçlulara göz açtırmıyor
Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son iki gün içinde yaptığı uygulamalarda çeşitli silahlar ve uyuşturucu ele geçirilirken, aranan 7 kişi de yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin asayiş olaylarının önüne geçebilmek için yaptığı çalışmalarda, muhtelif bölgelerde yapılan uygulamalarda 7 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet tam otomatik tüfek, çok sayıda ve çeşitli ebatlarda silah mühimmatı ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalışmalar sırasında çeşitli suçlardan kesinleşmiş cezası bulunan 7 kişi de yakalandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.