pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elazığspor’un ismi değişti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2024 - 18:01, Güncelleme: 16.04.2024 - 17:33
 

Elazığspor’un ismi değişti

Elazığspor’un ismi değişti

Elazığspor, 3Gen Holding firmasının iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı.Daha önce 3Gen Holding Elazığspor ismiyle ligde mücadele eden Elazığspor, bu firmanın faaliyetlerine son vermesine rağmen isim resmi kurumlarda devam etti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da oluruyla bordo-beyazlı ekibin yeni adı resmen Çimentaş Elazığspor oldu. Bu gelişmenin ardından Elazığspor otobüsünün Çimentaş Elazığspor ismiyle giydirilme işlemlerine de başlanılacağı ifade edildi.
Elazığspor’un ismi değişti
Elazığspor, 3Gen Holding firmasının iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı.
Daha önce 3Gen Holding Elazığspor ismiyle ligde mücadele eden Elazığspor, bu firmanın faaliyetlerine son vermesine rağmen isim resmi kurumlarda devam etti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da oluruyla bordo-beyazlı ekibin yeni adı resmen Çimentaş Elazığspor oldu. Bu gelişmenin ardından Elazığspor otobüsünün Çimentaş Elazığspor ismiyle giydirilme işlemlerine de başlanılacağı ifade edildi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.