pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2024 - 14:34, Güncelleme: 16.04.2024 - 14:04
 

Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Türkmenistan uyruklu genç, odasında ölü bulundu.Olay, Menteşe ilçesi Kurşunlu çıkmazındaki bir apart odasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir işletmede çalışan Türkmenistan uyruklu Nurullah Shukurova’ya ulaşamayan iş arkadaşları, durumu apart yönetimine bildirdi. Çilingir yardımıyla kapı açılırken, Shukurova’nın hareketsiz yattığını görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.Ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Shukurova’nın epilepsi hastası olduğu ileri sürüldü.
Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Türkmenistan uyruklu genç, odasında ölü bulundu.
Olay, Menteşe ilçesi Kurşunlu çıkmazındaki bir apart odasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir işletmede çalışan Türkmenistan uyruklu Nurullah Shukurova’ya ulaşamayan iş arkadaşları, durumu apart yönetimine bildirdi. Çilingir yardımıyla kapı açılırken, Shukurova’nın hareketsiz yattığını görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.
Ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Shukurova’nın epilepsi hastası olduğu ileri sürüldü.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.