pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Özel İdaresinin Çiçekdağı Şantiyesi Açıldı

07.04.2017 - 18:48, Güncelleme: 07.04.2017 - 18:48
 

Kırşehir Özel İdaresinin Çiçekdağı Şantiyesi Açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde İl Özel İdaresi şantiyesinin açılışı yapıldı.Vali Necati Şentürk, şantiye binası önünde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde İl Özel İdaresi şantiyesinin açılışı yapıldı.Vali Necati Şentürk, şantiye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Çiçekdağı şantiyesinin açılmasıyla köylere götürülen hizmetlerde yaşanan sorunlar ve zaman kaybının önüne geçileceğini söyledi.AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya da, İl Genel Meclisi ve Valiliğin desteğiyle Kırşehir'de Özel İdare şantiyesinin açıldığını belirterek, köylere daha hızlı bir şekilde hizmetlerin götürüleceğini aktardı.Konuşmaların ardından İl Özel İdaresi Çiçekdağı şantiyesinin açılışı yapıldı.Törene, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, muhtarlar, İl Özel İdaresi çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde İl Özel İdaresi şantiyesinin açılışı yapıldı.Vali Necati Şentürk, şantiye binası önünde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde İl Özel İdaresi şantiyesinin açılışı yapıldı.

Vali Necati Şentürk, şantiye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Çiçekdağı şantiyesinin açılmasıyla köylere götürülen hizmetlerde yaşanan sorunlar ve zaman kaybının önüne geçileceğini söyledi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya da, İl Genel Meclisi ve Valiliğin desteğiyle Kırşehir'de Özel İdare şantiyesinin açıldığını belirterek, köylere daha hızlı bir şekilde hizmetlerin götürüleceğini aktardı.

Konuşmaların ardından İl Özel İdaresi Çiçekdağı şantiyesinin açılışı yapıldı.

Törene, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, muhtarlar, İl Özel İdaresi çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.