pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Avukatlara Yönelik Fetö Operasyonu

07.04.2017 - 12:18, Güncelleme: 07.04.2017 - 12:18
 

Kayseri'de Avukatlara Yönelik Fetö Operasyonu

Biri kadın 3 avukat gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, biri kadın 3 avukat gözaltına alındı.Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Kayseri Barosu avukatlarından A.O.T, B.S.Ç ve F.A hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince A.O.T ve F.A dün, B.S.Ç ise bugün gözaltına alındı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen B.S.Ç, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Biri kadın 3 avukat gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, biri kadın 3 avukat gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Kayseri Barosu avukatlarından A.O.T, B.S.Ç ve F.A hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince A.O.T ve F.A dün, B.S.Ç ise bugün gözaltına alındı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen B.S.Ç, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.