pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Göçük Altında Kalan 2 İşçi Kurtarıldı

07.04.2017 - 00:43, Güncelleme: 07.04.2017 - 00:43
 

Niğde'de Göçük Altında Kalan 2 İşçi Kurtarıldı

Dere ıslahı çalışmasında iş makinesinin kopardığı elektrik tellerini onarmak için çalışma yaparken toprak altında kalan 2 işçi hastaneye kaldırıldı

NİĞDE (AA) - Niğde'de dere ıslahı çalışması sırasında iş makinesinin kopardığı elektrik tellerini onarmak için çalışma yaparken toprak kayması sonucu göçük altında kalan 2 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Aşağı Kayabaşı Mahallesi'ndeki bir sokakta dere ıslahı çalışmalarını yapan iş makinesi, elektrik tellerini kopardı. Meram Elektrik Parakende Satış Elektrik Şirketi (MEPAŞ) görevlisi İrfan Diker (32) ve Fatih Elibol (35), kopan telleri onarmaya çalıştıkları sırada toprak kayması sonucu yaklaşık üç metre derinlikteki çukura düşerek toprak altında kaldı.Mahalle sakinleri ve sağlık ekiplerince göçük altından çıkarılan işçiler, Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Olay yerine gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri bölgede inceleme yaptı.
Dere ıslahı çalışmasında iş makinesinin kopardığı elektrik tellerini onarmak için çalışma yaparken toprak altında kalan 2 işçi hastaneye kaldırıldı

NİĞDE (AA) - Niğde'de dere ıslahı çalışması sırasında iş makinesinin kopardığı elektrik tellerini onarmak için çalışma yaparken toprak kayması sonucu göçük altında kalan 2 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Aşağı Kayabaşı Mahallesi'ndeki bir sokakta dere ıslahı çalışmalarını yapan iş makinesi, elektrik tellerini kopardı.

Meram Elektrik Parakende Satış Elektrik Şirketi (MEPAŞ) görevlisi İrfan Diker (32) ve Fatih Elibol (35), kopan telleri onarmaya çalıştıkları sırada toprak kayması sonucu yaklaşık üç metre derinlikteki çukura düşerek toprak altında kaldı.

Mahalle sakinleri ve sağlık ekiplerince göçük altından çıkarılan işçiler, Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.