pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Deodorantla Oyun Hastanelik Etti

06.04.2017 - 18:28, Güncelleme: 06.04.2017 - 18:28
 

Deodorantla Oyun Hastanelik Etti

Eskişehir'de deodorantı sıkıp çakmakla yakarak oynayan 2 genç yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çakmak ve deodorantla oynayan 2 genç, maddenin alev alması sonucu yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kırmızıtoprak Mahallesi Ercan Sokak'taki bir parka giden M.K. (16) ve arkadaşı M.K. (15), yanlarında bulunan deodorantı çakmakla yakmak istedi. Bu sırada deodorant alev alınca 2 arkadaş yaralandı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanık oluşan iki genç, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Eskişehir'de deodorantı sıkıp çakmakla yakarak oynayan 2 genç yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çakmak ve deodorantla oynayan 2 genç, maddenin alev alması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kırmızıtoprak Mahallesi Ercan Sokak'taki bir parka giden M.K. (16) ve arkadaşı M.K. (15), yanlarında bulunan deodorantı çakmakla yakmak istedi. Bu sırada deodorant alev alınca 2 arkadaş yaralandı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanık oluşan iki genç, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.