pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Manisa’da hakkında arama kararı olan 4 kişi yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2024 - 13:08, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:32
 

Manisa’da hakkında arama kararı olan 4 kişi yakalandı

Manisa’da hakkında arama kararı olan 4 kişi yakalandı

Sorumluluk alanında aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 4 şahsı yakalarken, adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.Salihli’de jandarma ekiplerinin çeşitli suçlardan arama kararı bulunan şahıslara yönelik yaptığı çalışma sonucu 4 kişi yakalandı. Jandarma ekipleri, tehdit, hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, uyuşturucu ticareti ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürme gibi suçlarından aranan ve kesinleşmiş 12 yıl 8 ay 10 gün, 4 yıl 2 ay, 6 ay ve 2 ay hapis cezası bulunan S.E.(33), K.A.(25), M.Y.(46) ve E.S.(33) yakalandı.Jandarmadaki işlemlerinin ardından 4 şüpheli tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Manisa’da hakkında arama kararı olan 4 kişi yakalandı
Sorumluluk alanında aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 4 şahsı yakalarken, adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Salihli’de jandarma ekiplerinin çeşitli suçlardan arama kararı bulunan şahıslara yönelik yaptığı çalışma sonucu 4 kişi yakalandı. Jandarma ekipleri, tehdit, hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, uyuşturucu ticareti ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürme gibi suçlarından aranan ve kesinleşmiş 12 yıl 8 ay 10 gün, 4 yıl 2 ay, 6 ay ve 2 ay hapis cezası bulunan S.E.(33), K.A.(25), M.Y.(46) ve E.S.(33) yakalandı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından 4 şüpheli tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.