pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

06.04.2017 - 09:08, Güncelleme: 06.04.2017 - 09:08
 

Kırıkkale'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Cankurtaran köyü çıkışı Keskin Organize Sanayi...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Cankurtaran köyü çıkışı Keskin Organize Sanayi Kavşağı'nda Polat Yiğit idaresindeki 34 KY 5760 plakalı otomobil ile Emrah Tahah yönetimindeki otomobil çarpıştı.Kazada, sürücü Tahah ile araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.112 Acil Servis ekiplerince Yüksel İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Öte yandan, sürücüler yol yapımı nedeniyle trafiğin tek yönden verildiğini ve kazaların bu nedenle meydana geldiğini belirtti.
KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Cankurtaran köyü çıkışı Keskin Organize Sanayi...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cankurtaran köyü çıkışı Keskin Organize Sanayi Kavşağı'nda Polat Yiğit idaresindeki 34 KY 5760 plakalı otomobil ile Emrah Tahah yönetimindeki otomobil çarpıştı.

Kazada, sürücü Tahah ile araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Yüksel İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan, sürücüler yol yapımı nedeniyle trafiğin tek yönden verildiğini ve kazaların bu nedenle meydana geldiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.