pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

05.04.2017 - 20:18, Güncelleme: 05.04.2017 - 20:18
 

Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu çeşitli meslek gruplarından 22 kişi gözaltına alındı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiasıyla, aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu çeşitli meslek gruplarından 28 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, zanlıları yakalamak için Nevşehir, Elazığ, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa'da çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı, 6 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediliyor.- Gözaltına alınan mimar tutuklandıÖte yandan FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan mimar Berna E'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu çeşitli meslek gruplarından 22 kişi gözaltına alındı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 10 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiasıyla, aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu çeşitli meslek gruplarından 28 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, zanlıları yakalamak için Nevşehir, Elazığ, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa'da çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı, 6 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediliyor.

- Gözaltına alınan mimar tutuklandı

Öte yandan FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan mimar Berna E'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.