pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Esed Rejiminin Düzenlediği Kimyasal Saldırılara Tepkiler

05.04.2017 - 17:03, Güncelleme: 05.04.2017 - 17:03
 

Esed Rejiminin Düzenlediği Kimyasal Saldırılara Tepkiler

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Suriye’de Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırılarına tepki gösterdi. Karahan,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Suriye’de Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırılarına tepki gösterdi. Karahan, yaptığı yazılı açıklamada, Esed rejiminin, İdlib kentinde gerçekleştirdiği kimyasal saldırının insanlık dışı olduğunu belirterek, bunun kabul edilemez bir savaş ve insanlık suçu olduğunu dile getirdi. Saldırıyı en sert biçimde kınadıklarını ifade eden Karahan, şunları kaydetti: "Esed’in bu hareketi, Türkiye’nin Suriye için başından beri sergilediği tavrın ne kadar doğru olduğunu açıkça göstermiştir. 6 yıldır sivilleri katleden Esed rejimi, Suriye'de devam eden ateşkesi ihlal etmiş, çatışmasızlık halini ve siyasi geçiş hedefini sabote etmiştir. Uluslararası kuruluşlar, Suriye'de tüm şiddetiyle 6 yıldır devam eden katliamlar karşısında artık gerekli adımları atmalıdır."
KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Suriye’de Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırılarına tepki gösterdi. Karahan,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Suriye’de Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırılarına tepki gösterdi.

Karahan, yaptığı yazılı açıklamada, Esed rejiminin, İdlib kentinde gerçekleştirdiği kimyasal saldırının insanlık dışı olduğunu belirterek, bunun kabul edilemez bir savaş ve insanlık suçu olduğunu dile getirdi.

Saldırıyı en sert biçimde kınadıklarını ifade eden Karahan, şunları kaydetti:

"Esed’in bu hareketi, Türkiye’nin Suriye için başından beri sergilediği tavrın ne kadar doğru olduğunu açıkça göstermiştir. 6 yıldır sivilleri katleden Esed rejimi, Suriye'de devam eden ateşkesi ihlal etmiş, çatışmasızlık halini ve siyasi geçiş hedefini sabote etmiştir. Uluslararası kuruluşlar, Suriye'de tüm şiddetiyle 6 yıldır devam eden katliamlar karşısında artık gerekli adımları atmalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.