pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Huzur Türkiye-4" Operasyonu

05.04.2017 - 16:23, Güncelleme: 05.04.2017 - 16:23
 

"Huzur Türkiye-4" Operasyonu

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-4" uygulaması kapsamında Eskişehir'de denetim yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-4" uygulaması kapsamında Eskişehir'de denetim yapıldı.Türkiye genelinde gerçekleştirilen polis ve jandarma ekiplerinin katıldığı uygulama kapsamında kentte suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla "huzur" operasyonu gerçekleştirildi.Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Uyuşturucu ile Mücadele, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli ekipler, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir-Kütahya karayolu, İsmet İnönü, Basın Şehitleri, Sivrihisar Caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde yapılan denetimlerde bin 700 kişinin kimlik kontrolünü yaptı, 789 aracı kontrol etti.Denetimlerde, 9 araç sürücüsüne 2 bin 380 lira para cezası uygulanırken, haklarında arama kararı bulunan 4 şüpheli yakalandı. İki kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-4" uygulaması kapsamında Eskişehir'de denetim yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-4" uygulaması kapsamında Eskişehir'de denetim yapıldı.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen polis ve jandarma ekiplerinin katıldığı uygulama kapsamında kentte suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla "huzur" operasyonu gerçekleştirildi.

Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Uyuşturucu ile Mücadele, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli ekipler, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir-Kütahya karayolu, İsmet İnönü, Basın Şehitleri, Sivrihisar Caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde yapılan denetimlerde bin 700 kişinin kimlik kontrolünü yaptı, 789 aracı kontrol etti.

Denetimlerde, 9 araç sürücüsüne 2 bin 380 lira para cezası uygulanırken, haklarında arama kararı bulunan 4 şüpheli yakalandı. İki kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.