pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'dan Kırşehir'e "Kardeş Eli"

05.04.2017 - 14:08, Güncelleme: 05.04.2017 - 14:08
 

Ankara'dan Kırşehir'e "Kardeş Eli"

KIRŞEHİR (AA) - Ankara'daki bir ilkokulun öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyündeki ortaokul öğrencilerine...

KIRŞEHİR (AA) - Ankara'daki bir ilkokulun öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyündeki ortaokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet kolileriyle duygularını içeren mektuplar gönderdi.Kaman Kaymakamı Murat Girgin ve eşi Zeynep Girgin, Ankara Yeni Mahalle Harzemşah İlkokulu öğrencilerinin gönderdiği malzeme ve mektupları Çağırkan Hacı Meşhude Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine ulaştırdı.Öğrencilere dağıtılan yardım kolilerinin arasından çıkan mektuplardan bazılarının Kaymakam Girgin tarafından okunması sırasında duygulu anlar yaşandı. Ankara'daki okulun öğrencilerinden Elif Durlanık'ın mektubunda yer alan "İşinize yarayacağını düşündüğümüz bazı hediyeler gönderdik. İnşallah beğenirsiniz. Biz kardeşiz. Sizleri çok seviyoruz. Lütfen mektup yazmayı unutmayın." cümleleri dikkati çekti.Girgin, dağıtımın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gönderdikleri hediyeler ve mektuplar için Ankara Yeni Mahalle Harzemşah İlkokulu öğrencilerine teşekkür ederek, okul öğretmenlerinden Meltem Gürses'in hediyeleri Kaman'a getirerek teslim ettiğini söyledi.Kardeşlik bilincinin oluşturulması anlamında çok güzel bir davranış gördüklerini vurgulayan Girgin, Çağırkan'daki öğrencilere de Ankara'daki arkadaşlarına mektup yazmalarını önerdi.Kıyafet ve kırtasiye malzemeleri dağıtılan Çağırkan Hacı Meşhude Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, gönderdikleri hediyelerden dolayı Ankara'daki okulun öğrencilerine teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - Ankara'daki bir ilkokulun öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyündeki ortaokul öğrencilerine...

KIRŞEHİR (AA) - Ankara'daki bir ilkokulun öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Çağırkan köyündeki ortaokul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet kolileriyle duygularını içeren mektuplar gönderdi.

Kaman Kaymakamı Murat Girgin ve eşi Zeynep Girgin, Ankara Yeni Mahalle Harzemşah İlkokulu öğrencilerinin gönderdiği malzeme ve mektupları Çağırkan Hacı Meşhude Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine ulaştırdı.

Öğrencilere dağıtılan yardım kolilerinin arasından çıkan mektuplardan bazılarının Kaymakam Girgin tarafından okunması sırasında duygulu anlar yaşandı. Ankara'daki okulun öğrencilerinden Elif Durlanık'ın mektubunda yer alan "İşinize yarayacağını düşündüğümüz bazı hediyeler gönderdik. İnşallah beğenirsiniz. Biz kardeşiz. Sizleri çok seviyoruz. Lütfen mektup yazmayı unutmayın." cümleleri dikkati çekti.

Girgin, dağıtımın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gönderdikleri hediyeler ve mektuplar için Ankara Yeni Mahalle Harzemşah İlkokulu öğrencilerine teşekkür ederek, okul öğretmenlerinden Meltem Gürses'in hediyeleri Kaman'a getirerek teslim ettiğini söyledi.

Kardeşlik bilincinin oluşturulması anlamında çok güzel bir davranış gördüklerini vurgulayan Girgin, Çağırkan'daki öğrencilere de Ankara'daki arkadaşlarına mektup yazmalarını önerdi.

Kıyafet ve kırtasiye malzemeleri dağıtılan Çağırkan Hacı Meşhude Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, gönderdikleri hediyelerden dolayı Ankara'daki okulun öğrencilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.