pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Huzur Operasyonu

05.04.2017 - 09:53, Güncelleme: 05.04.2017 - 09:53
 

Karaman'da Huzur Operasyonu

KARAMAN (AA) - Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından "huzur" operasyonu yapıldı.Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından "huzur" operasyonu yapıldı.Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde gerçekleştirilen uygulama kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla "huzur" operasyonu gerçekleştirdi.İl genelinde 82 polis ve 25 Jandarma, 10 noktada uygulama yaptı.Umuma açık yerlerdeki çalışanlar ve müşteriler, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasına tabi tutuldu.Jandarma ekiplerinin Dereköy ve Çamlık mevkisinde yaptığı uygulamada, 514 şahsın GST sorgulaması yapılırken, 132 araç kontrol edildi.Aranan 7 şahıs yakalanırken alkollü araç kullanan 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.Kontrollerde otobüsler, otomobiller ve kamyonlar dikkatlice arandı.
KARAMAN (AA) - Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından "huzur" operasyonu yapıldı.Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye...
KARAMAN (AA) - Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından "huzur" operasyonu yapıldı.
Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde gerçekleştirilen uygulama kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla "huzur" operasyonu gerçekleştirdi.

İl genelinde 82 polis ve 25 Jandarma, 10 noktada uygulama yaptı.
Umuma açık yerlerdeki çalışanlar ve müşteriler, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasına tabi tutuldu.
Jandarma ekiplerinin Dereköy ve Çamlık mevkisinde yaptığı uygulamada, 514 şahsın GST sorgulaması yapılırken, 132 araç kontrol edildi.
Aranan 7 şahıs yakalanırken alkollü araç kullanan 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Kontrollerde otobüsler, otomobiller ve kamyonlar dikkatlice arandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.