pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kaçak Sigara Operasyonu

04.04.2017 - 11:28, Güncelleme: 04.04.2017 - 11:28
 

Kayseri'de Kaçak Sigara Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonlarda, 11 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonlarda, 11 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri-Adana karayoluyolu Boğazköprü mevkisinde F.Ş'nin kullandığı aracı durdurdu. Araçta, 10 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Kayseri-Malatya yolu uygulama noktasında ise A.H'nin kullandığı araçta, bin 200 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.Gözaltına alınan F.Ş. ve A.H'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonlarda, 11 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonlarda, 11 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri-Adana karayoluyolu Boğazköprü mevkisinde F.Ş'nin kullandığı aracı durdurdu. Araçta, 10 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kayseri-Malatya yolu uygulama noktasında ise A.H'nin kullandığı araçta, bin 200 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Gözaltına alınan F.Ş. ve A.H'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.