pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

04.04.2017 - 09:48, Güncelleme: 04.04.2017 - 09:48
 

Halk Oylamasına Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan’da yapılacak referandum çerçevesinde esnaflarla bir araya geldi.Milletvekili...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan’da yapılacak referandum çerçevesinde esnaflarla bir araya geldi.Milletvekili Öztürk, sebze halinde esnafla bir araya gelerek, AK Partinin yeni projelerini ve 16 Nisan’da sandıktan "evet" oyu çıkması durumunda Türkiye’de gerçekleştirilecek yeni projeleri anlattı."Halk oylamasında terör örgütleri ile birlikte Avrupa da 'hayır' için çalışıyor." diyen Öztürk, şunları kaydetti:"Teşkilatlarımızın programları çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Esnafımızı, çarşı ve pazarı dolaşıyoruz. Anayasa değişikliğiyle ilgili vatandaşlarımıza cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye’ye neler kazandıracağını anlatıyoruz. Maddeleri halkımıza anlatıyoruz. Kafası karışık olanlara bu maddeleri detaylı şekilde aktarıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız 'evet' oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet, 2002’de Türkiye'nin çarkını nasıl döndürdüyse, 16 Nisan’da da 'evet' oyu vererek Türkiye'nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan 'evet' oyu çıkaracağız inşallah."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan’da yapılacak referandum çerçevesinde esnaflarla bir araya geldi.Milletvekili...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan’da yapılacak referandum çerçevesinde esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili Öztürk, sebze halinde esnafla bir araya gelerek, AK Partinin yeni projelerini ve 16 Nisan’da sandıktan "evet" oyu çıkması durumunda Türkiye’de gerçekleştirilecek yeni projeleri anlattı.

"Halk oylamasında terör örgütleri ile birlikte Avrupa da 'hayır' için çalışıyor." diyen Öztürk, şunları kaydetti:

"Teşkilatlarımızın programları çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Esnafımızı, çarşı ve pazarı dolaşıyoruz. Anayasa değişikliğiyle ilgili vatandaşlarımıza cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye’ye neler kazandıracağını anlatıyoruz. Maddeleri halkımıza anlatıyoruz. Kafası karışık olanlara bu maddeleri detaylı şekilde aktarıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız 'evet' oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet, 2002’de Türkiye'nin çarkını nasıl döndürdüyse, 16 Nisan’da da 'evet' oyu vererek Türkiye'nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan 'evet' oyu çıkaracağız inşallah."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.