pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Aydın'dan Kulüplere Moral Ziyareti

01.04.2017 - 20:23, Güncelleme: 01.04.2017 - 20:23
 

Belediye Başkanı Aydın'dan Kulüplere Moral Ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor tesislerini ziyaret ederek oyunculara baklava ikram etti.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor tesislerini ziyaret ederek oyunculara baklava ikram etti.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Aydın, yarın Vestel Manisaspor ile oynanacak maç öncesi oyuncuları ve Teknik Direktör Samet Aybaba'yı ziyaret ederek baklava ikram etti.Aybaba ve yönetimine "Hayırlı olsun" dileklerini de ileten ve Sivasspor’un antrenmanını kısa bir süre izleyen Aydın, Aybaba ve yönetimine başarılar diledi.Aybaba da Aydın’a ziyaret ve moral desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Şehir başarıya zaten inanmış, futbolcularımızın da moral motivasyonu son derece güzel, bu haftaki maçımızı kazanarak ilk maçta, ilk galibiyetle hedefimize yürüyeceğiz, inşallah." dedi.- Sivas Belediyespor'a ziyaretAydın daha sonra 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Sivas Belediyespor’u tesislerinde ziyaret ederek sporcu ve teknik heyete baklava ikram etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor tesislerini ziyaret ederek oyunculara baklava ikram etti.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor tesislerini ziyaret ederek oyunculara baklava ikram etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Aydın, yarın Vestel Manisaspor ile oynanacak maç öncesi oyuncuları ve Teknik Direktör Samet Aybaba'yı ziyaret ederek baklava ikram etti.

Aybaba ve yönetimine "Hayırlı olsun" dileklerini de ileten ve Sivasspor’un antrenmanını kısa bir süre izleyen Aydın, Aybaba ve yönetimine başarılar diledi.

Aybaba da Aydın’a ziyaret ve moral desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Şehir başarıya zaten inanmış, futbolcularımızın da moral motivasyonu son derece güzel, bu haftaki maçımızı kazanarak ilk maçta, ilk galibiyetle hedefimize yürüyeceğiz, inşallah." dedi.

- Sivas Belediyespor'a ziyaret

Aydın daha sonra 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Sivas Belediyespor’u tesislerinde ziyaret ederek sporcu ve teknik heyete baklava ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.