pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Liposuction ve Hi-def Liposuction

31.03.2017 - 17:04, Güncelleme: 31.03.2017 - 17:04
 

Liposuction ve Hi-def Liposuction

Vücut şekillendirme amacıyla yapılan liposuction ameliyatı, diyet ve egzersizlere rağmen hala giderilemeyen bölgesel yağlanmaların ortadan kaldırılmasında oldukça etkili bir yöntemdir.

Vücut şekillendirme amacıyla yapılan liposuction ameliyatı, diyet ve egzersizlere rağmen hala giderilemeyen bölgesel yağlanmaların ortadan kaldırılmasında oldukça etkili bir yöntemdir. Liposuction ameliyatı, kilo vermeden ziyade bir vücut şekillendirme operasyonudur. Ameliyat neticesinde hastadan alınan yağlar kök hücre yönünden zenginleştirilip, vücutta dolgunluk istenen bölgelere yerleştirilerek vücut hatlarında güzelleştirme sağlanmaktadır. Doktorunuz liposuction tekniğini kullanarak, vücut hatlarınıza istediğiniz biçimini kazandıracaktır.Liposuction operasyonunda bir defada en fazla dört, beş kilo fazla yağ dokusu alınabilmektedir. Hastanın durumuna göre liposuction seansları belli periyot ve iyileşme süreci dahilinde tekrarlanabilmektedir. Bir liposuction seansında birden fazla bölgeden yağ dokusu alınması mümkün olduğu gibi aynı bölge için birden fazla liposuction ameliyatı da geçirme söz konusu olmaktadır. Liposuction herkese uygulanabilen oldukça pratik ve az komplikasyon görülen estetik operasyonlardan biridir. Hastanın boynundan ayak bileklerine kadar, vücudun geneline uygulanabilmektedir. Bu nedenle oldukça tercih edilen liposuction uygulamasında, hastaların deri elastikiyetini kaybetmemiş olması önemsenmektedir. Deri elastikiyetini kaybeden hastalarda, liposuction operasyonundan sonra cilt fazlalığı görülebileceği için bu uygulama için ideal hasta olarak görülmezler. Yine de bu tür hastalarda kombine ameliyatlarla istenen sonucu almak mümkün olmaktadır. Liposuction uygulamalarında yaklaşık üç milimlik kesilerden içeriye girildiği için operasyondan sonra iz kalması söz konusu değildir. Kesiler genellikle dikişsiz olarak kendiliğinden kapanmaktadır. Hi-def liposuction ameliyatının, klasik liposuctiondan farkı; ses dalgaları kullanılarak yağ dokularının ayrışması işleminin gerçekleştirilmesidir. Ses dalgaları kullanıldığı için diğer kan ve kas gibi dokulara zarar verilmeden bu ayrışma işlemi yapılmaktadır. Hi-def liposuction uygulamasının tercih edilmesi nedeni, operasyon sırasında kasların ortaya çıkarılmasına imkan verdiği için daha sportif bir vücut görünüm kazandırmasıdır. Özellikle erkek hastalar tarafından six packs, baklava kası da denilen karın ve göğüs kaslarının ortaya çıkarılması için hi-def lipsouction uygulamasından yararlanılmaktadır. 
Vücut şekillendirme amacıyla yapılan liposuction ameliyatı, diyet ve egzersizlere rağmen hala giderilemeyen bölgesel yağlanmaların ortadan kaldırılmasında oldukça etkili bir yöntemdir.

Vücut şekillendirme amacıyla yapılan liposuction ameliyatı, diyet ve egzersizlere rağmen hala giderilemeyen bölgesel yağlanmaların ortadan kaldırılmasında oldukça etkili bir yöntemdir. Liposuction ameliyatı, kilo vermeden ziyade bir vücut şekillendirme operasyonudur. Ameliyat neticesinde hastadan alınan yağlar kök hücre yönünden zenginleştirilip, vücutta dolgunluk istenen bölgelere yerleştirilerek vücut hatlarında güzelleştirme sağlanmaktadır. Doktorunuz liposuction tekniğini kullanarak, vücut hatlarınıza istediğiniz biçimini kazandıracaktır.

Liposuction operasyonunda bir defada en fazla dört, beş kilo fazla yağ dokusu alınabilmektedir. Hastanın durumuna göre liposuction seansları belli periyot ve iyileşme süreci dahilinde tekrarlanabilmektedir. Bir liposuction seansında birden fazla bölgeden yağ dokusu alınması mümkün olduğu gibi aynı bölge için birden fazla liposuction ameliyatı da geçirme söz konusu olmaktadır. Liposuction herkese uygulanabilen oldukça pratik ve az komplikasyon görülen estetik operasyonlardan biridir. Hastanın boynundan ayak bileklerine kadar, vücudun geneline uygulanabilmektedir. Bu nedenle oldukça tercih edilen liposuction uygulamasında, hastaların deri elastikiyetini kaybetmemiş olması önemsenmektedir. Deri elastikiyetini kaybeden hastalarda, liposuction operasyonundan sonra cilt fazlalığı görülebileceği için bu uygulama için ideal hasta olarak görülmezler. Yine de bu tür hastalarda kombine ameliyatlarla istenen sonucu almak mümkün olmaktadır. Liposuction uygulamalarında yaklaşık üç milimlik kesilerden içeriye girildiği için operasyondan sonra iz kalması söz konusu değildir. Kesiler genellikle dikişsiz olarak kendiliğinden kapanmaktadır.

 

Hi-def liposuction ameliyatının, klasik liposuctiondan farkı; ses dalgaları kullanılarak yağ dokularının ayrışması işleminin gerçekleştirilmesidir. Ses dalgaları kullanıldığı için diğer kan ve kas gibi dokulara zarar verilmeden bu ayrışma işlemi yapılmaktadır. Hi-def liposuction uygulamasının tercih edilmesi nedeni, operasyon sırasında kasların ortaya çıkarılmasına imkan verdiği için daha sportif bir vücut görünüm kazandırmasıdır. Özellikle erkek hastalar tarafından six packs, baklava kası da denilen karın ve göğüs kaslarının ortaya çıkarılması için hi-def lipsouction uygulamasından yararlanılmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.