pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Partililerin Mhp Meram Teşkilatını Ziyareti

31.03.2017 - 14:03, Güncelleme: 31.03.2017 - 14:03
 

Ak Partililerin Mhp Meram Teşkilatını Ziyareti

KONYA (AA) - AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve beraberindeki heyet, genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen MHP Meram İlçe Başkanı...

KONYA (AA) - AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve beraberindeki heyet, genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette, 16 Nisanda yapılacak referandum için Konya'da yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ay, "Referandumda kullanacağımız oy, genel başkanımız Devlet Bahçeli tarafından ilk günden itibaren 'evet' olarak açıklanmıştır." dedi.Ziyarete, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de katıldı.
KONYA (AA) - AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve beraberindeki heyet, genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen MHP Meram İlçe Başkanı...

KONYA (AA) - AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve beraberindeki heyet, genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, 16 Nisanda yapılacak referandum için Konya'da yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ay, "Referandumda kullanacağımız oy, genel başkanımız Devlet Bahçeli tarafından ilk günden itibaren 'evet' olarak açıklanmıştır." dedi.

Ziyarete, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.