pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hırsızlar İzleri Belli Olmasın Diye Ayakkabı Değiştirmiş

31.03.2017 - 13:53, Güncelleme: 31.03.2017 - 13:53
 

Hırsızlar İzleri Belli Olmasın Diye Ayakkabı Değiştirmiş

KARAMAN (AA) - Karaman'da tarla ve bahçelerden çok sayıda hırsızlık olayına karışan 3 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre son günlerde köylerde çok...

KARAMAN (AA) - Karaman'da tarla ve bahçelerden çok sayıda hırsızlık olayına karışan 3 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre son günlerde köylerde çok sayıda tarla ve bahçeden boru, trafolardan bakır tellerinin kesilerek çalınması üzerine Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çalışma başlattı. Ekipler yaptıkları çalışmanın ardından Ü.B, M.G ve H.S'yi yakalayarak gözaltına aldı.Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda kablo kesmeye yarayan malzemeler, kesilmiş bakır trafo kabloları, bir adet kuru sıkı tabanca, 50 adet fişeği ile çok sayıda ayakkabı ele geçirildi.Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları yerlerde ayakkabı izinden yakalanmamak için sürekli ayakkabı değiştirdikleri öğrenildi.
KARAMAN (AA) - Karaman'da tarla ve bahçelerden çok sayıda hırsızlık olayına karışan 3 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre son günlerde köylerde çok...

KARAMAN (AA) - Karaman'da tarla ve bahçelerden çok sayıda hırsızlık olayına karışan 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre son günlerde köylerde çok sayıda tarla ve bahçeden boru, trafolardan bakır tellerinin kesilerek çalınması üzerine Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çalışma başlattı.

Ekipler yaptıkları çalışmanın ardından Ü.B, M.G ve H.S'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda kablo kesmeye yarayan malzemeler, kesilmiş bakır trafo kabloları, bir adet kuru sıkı tabanca, 50 adet fişeği ile çok sayıda ayakkabı ele geçirildi.

Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları yerlerde ayakkabı izinden yakalanmamak için sürekli ayakkabı değiştirdikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.