pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çanakkale’de 7 düzensiz göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 11:32, Güncelleme: 29.03.2024 - 11:23
 

Çanakkale’de 7 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale’de 7 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale’de polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan kontrolde 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.Çanakkale Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde bir araçta yapılan kontrolde Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmen olduğu tespit edildi. Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne gönderildi.Ekipler tarafından araca ve içerisinde bulunan 5 can yeleği ile bin 500 dolara, ilgili karara istinaden el konuldu. Sahte olduğu değerlendirilen bin 500 Amerikan doları ile alakalı TCK 197 ’parada sahtecilik’ suçundan da tahkikata başlanıldı. Şüphelilerden E.Y. ve M.T. isimli şahıslar göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının akabinde Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Çanakkale’de 7 düzensiz göçmen yakalandı
Çanakkale’de polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan kontrolde 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.
Çanakkale Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde bir araçta yapılan kontrolde Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmen olduğu tespit edildi. Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne gönderildi.
Ekipler tarafından araca ve içerisinde bulunan 5 can yeleği ile bin 500 dolara, ilgili karara istinaden el konuldu. Sahte olduğu değerlendirilen bin 500 Amerikan doları ile alakalı TCK 197 ’parada sahtecilik’ suçundan da tahkikata başlanıldı. Şüphelilerden E.Y. ve M.T. isimli şahıslar göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının akabinde Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.