pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Regaip Kandili

29.03.2017 - 17:33, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:33
 

Regaip Kandili

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Arat, mesajında şunları kaydetti:"Mağfiret, rahmet ve bereket...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Arat, mesajında şunları kaydetti:"Mağfiret, rahmet ve bereket mevsimi olarak bilinen üç ayların müjdecisi ve recep ayının ilk perşembe gecesinde idrak edilen Regaip kandilinde herkesin savaş ve zulümlerin sona erdirilmesi, barış ve huzurun tesis edilmesi için dua etmesi gerekiyor. Manevi iklimin her zamankinden daha yoğun yaşandığı bu aylarda kardeşlik, dayanışma, barış ve huzurun hakim olması düşüncesiyle tüm İslam aleminin ve Konyalı hemşehrilerimin Regaip kandilini tebrik ediyorum."
KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Arat, mesajında şunları kaydetti:"Mağfiret, rahmet ve bereket...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arat, mesajında şunları kaydetti:

"Mağfiret, rahmet ve bereket mevsimi olarak bilinen üç ayların müjdecisi ve recep ayının ilk perşembe gecesinde idrak edilen Regaip kandilinde herkesin savaş ve zulümlerin sona erdirilmesi, barış ve huzurun tesis edilmesi için dua etmesi gerekiyor. Manevi iklimin her zamankinden daha yoğun yaşandığı bu aylarda kardeşlik, dayanışma, barış ve huzurun hakim olması düşüncesiyle tüm İslam aleminin ve Konyalı hemşehrilerimin Regaip kandilini tebrik ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.