pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 6 Yerleşim Yerine Doğal Gaz Müjdesi

29.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:28
 

Sivas'ta 6 Yerleşim Yerine Doğal Gaz Müjdesi

SİVAS (AA) - Sivas'ta 6 yerleşim yerinin doğal gaza kavuşacağı bildirildi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe ve beldelerde doğal gaza...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 6 yerleşim yerinin doğal gaza kavuşacağı bildirildi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe ve beldelerde doğal gaza geçilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın girişimleri sonucu 6 merkezin doğal gaza kavuşacağı belirtildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının talimatları sonrası BOTAŞ Genel Müdürlüğünün harekete geçerek, Divriği, Gemerek, Kangal, Zara, Gürün ilçeleri ile Gürçayır beldesine 2017 yılında doğal gaz arzı gerçekleştireceği aktarılan açıklamada, "Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ tarafından yapılacak çalışma çerçevesinde, Divriği ilçesi merkezinde 10 bin 445 kişi, Gemerek'te 5 bin 416 kişi, Kangal'da 9 bin 840 kişi, Zara'da 12 bin 126 kişi, Gürün'de 10 bin 915 kişi ve Gürçayır Beldesi ile beraber yaklaşık 50 bin kişi doğal gaza kavuşacak." ifadeleri kullanıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta 6 yerleşim yerinin doğal gaza kavuşacağı bildirildi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe ve beldelerde doğal gaza...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 6 yerleşim yerinin doğal gaza kavuşacağı bildirildi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe ve beldelerde doğal gaza geçilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın girişimleri sonucu 6 merkezin doğal gaza kavuşacağı belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının talimatları sonrası BOTAŞ Genel Müdürlüğünün harekete geçerek, Divriği, Gemerek, Kangal, Zara, Gürün ilçeleri ile Gürçayır beldesine 2017 yılında doğal gaz arzı gerçekleştireceği aktarılan açıklamada, "Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ tarafından yapılacak çalışma çerçevesinde, Divriği ilçesi merkezinde 10 bin 445 kişi, Gemerek'te 5 bin 416 kişi, Kangal'da 9 bin 840 kişi, Zara'da 12 bin 126 kişi, Gürün'de 10 bin 915 kişi ve Gürçayır Beldesi ile beraber yaklaşık 50 bin kişi doğal gaza kavuşacak." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.