pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

29.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:03
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, taşımalı eğitim yapan okul servis araçları denetlendi. Okul güzergahlarında yapılan denetimlerde, çevre...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, taşımalı eğitim yapan okul servis araçları denetlendi. Okul güzergahlarında yapılan denetimlerde, çevre köylerden ilköğretim ve ortaöğretim okullarına taşımalı eğitim yapan minibüsler durdurularak incelendi.Emniyet kemeri, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemi ve araç muayeneleri gibi konularda denetlenen sürücülerden daha önce yapılan uyarıları dikkate almayanlara para cezası uygulandı. Öte yandan ilçede 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılan 426 denetimde, uyarı ve kurallara uymayan, eksik evrakını tamamlamayan sürücülere 18 bin 657 lira para cezası uygulandığı öğrenildi. - HafikHafik ilçesinde çocukların korunmasına yönelik denetimler gerçekleştirildi.İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, çocukların olumsuz durumlardan korunması amacıyla okul çevrelerinde, internet kafelerde, alkol ve tütün mamulleri satılan işletmelerde denetimlerde bulundu. Ekipler, denetimler sırasında okul bahçelerindeki öğrencilerle bir süre sohbet etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, taşımalı eğitim yapan okul servis araçları denetlendi. Okul güzergahlarında yapılan denetimlerde, çevre...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, taşımalı eğitim yapan okul servis araçları denetlendi.

Okul güzergahlarında yapılan denetimlerde, çevre köylerden ilköğretim ve ortaöğretim okullarına taşımalı eğitim yapan minibüsler durdurularak incelendi.

Emniyet kemeri, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemi ve araç muayeneleri gibi konularda denetlenen sürücülerden daha önce yapılan uyarıları dikkate almayanlara para cezası uygulandı.

Öte yandan ilçede 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılan 426 denetimde, uyarı ve kurallara uymayan, eksik evrakını tamamlamayan sürücülere 18 bin 657 lira para cezası uygulandığı öğrenildi.


- Hafik

Hafik ilçesinde çocukların korunmasına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, çocukların olumsuz durumlardan korunması amacıyla okul çevrelerinde, internet kafelerde, alkol ve tütün mamulleri satılan işletmelerde denetimlerde bulundu.

Ekipler, denetimler sırasında okul bahçelerindeki öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'tan Kısa Kısa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.