pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Asayiş

29.03.2017 - 16:28, Güncelleme: 29.03.2017 - 16:28
 

Eskişehir'de Asayiş

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftadır yapılan asayiş uygulamalarında 13 gram bonzai, 3 gram esrar ve 10 uyuşturucu hap ele geçirildi.Alınan bilgiye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftadır yapılan asayiş uygulamalarında 13 gram bonzai, 3 gram esrar ve 10 uyuşturucu hap ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı polisler, devriye gezdikleri sırada, şüpheli 12 kişiyi gözaltına aldı.Bu kişilerin üzerinde yapılan aramalarda 13 gram bonzai, 3 gram esrar ve 10 uyuşturucu hap bulundu.Ekiplerin müdahale ettiği diğer olaylarda ise ruhsatsız tabanca, 19 fişek, 4 boş kovan, 4 kesici delici alet ele geçirildi.Son bir haftada 2 bin 185 şahıs ve 514 araç hakkında GBT sorgusu yapan ekipler çeşitli suçlardan 59 kişi hakkında adli ve idari işlem yaptı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftadır yapılan asayiş uygulamalarında 13 gram bonzai, 3 gram esrar ve 10 uyuşturucu hap ele geçirildi.Alınan bilgiye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftadır yapılan asayiş uygulamalarında 13 gram bonzai, 3 gram esrar ve 10 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı polisler, devriye gezdikleri sırada, şüpheli 12 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişilerin üzerinde yapılan aramalarda 13 gram bonzai, 3 gram esrar ve 10 uyuşturucu hap bulundu.

Ekiplerin müdahale ettiği diğer olaylarda ise ruhsatsız tabanca, 19 fişek, 4 boş kovan, 4 kesici delici alet ele geçirildi.

Son bir haftada 2 bin 185 şahıs ve 514 araç hakkında GBT sorgusu yapan ekipler çeşitli suçlardan 59 kişi hakkında adli ve idari işlem yaptı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.