pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu

28.03.2017 - 13:18, Güncelleme: 28.03.2017 - 13:18
 

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu

Evlerinde uyuşturucu madde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesinde görevli narkotim ekipleri tarafından kent merkezindeki evlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanan Hayati T. (53) ile Zülküf Ö'nün (55), emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.Kent merkezinde dün 2 eve düzenlenen operasyonda, 54 kilo 770 gram esrar, buzdolabına gizlenmiş 55 gram kokain ve 2 bin 983 uyuşturucu hap ile bir ruhsatsız pompalı tüfek bulunmuş, iki şüpheli gözaltına alınmıştı.
Evlerinde uyuşturucu madde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesinde görevli narkotim ekipleri tarafından kent merkezindeki evlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanan Hayati T. (53) ile Zülküf Ö'nün (55), emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Kent merkezinde dün 2 eve düzenlenen operasyonda, 54 kilo 770 gram esrar, buzdolabına gizlenmiş 55 gram kokain ve 2 bin 983 uyuşturucu hap ile bir ruhsatsız pompalı tüfek bulunmuş, iki şüpheli gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.