pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaşlı kişi evinde ölü bulundu!

26.03.2017 - 16:37, Güncelleme: 26.03.2017 - 16:37
 

Yaşlı kişi evinde ölü bulundu!

Tek başına yaşayan 77 yaşındaki yaşlı adam kiracı olarak kaldığı evinde ölü bulundu.

Tek başına yaşayan yaşlı adam kiracı olarak kaldığı evinde ölü bulundu. Sivas’ın Kangal ilçesinde kimsesi olmadığı belirtilen 77 yaşındaki yaşlı adam ikamet etiği evinde cansız bedeni ile karşılaşıldığı öğrenildi.Alınan bilgilere göre, Kangal ilçesi Yenimahalle de müstakil bir evde kiracı olarak yaşayan Yusuf Çiltaş'tan isimli yaşlı adamda haber alamayan mahalle durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girmesiyle yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı. 112 sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonrası yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılması için hastaneye kaldırıldı. - KANGAL  Haber Orhan ÜNGÖR
Tek başına yaşayan 77 yaşındaki yaşlı adam kiracı olarak kaldığı evinde ölü bulundu.

Tek başına yaşayan yaşlı adam kiracı olarak kaldığı evinde ölü bulundu. Sivas’ın Kangal ilçesinde kimsesi olmadığı belirtilen 77 yaşındaki yaşlı adam ikamet etiği evinde cansız bedeni ile karşılaşıldığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Kangal ilçesi Yenimahalle de müstakil bir evde kiracı olarak yaşayan Yusuf Çiltaş'tan isimli yaşlı adamda haber alamayan mahalle durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girmesiyle yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı. 112 sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonrası yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılması için hastaneye kaldırıldı. - KANGAL  Haber Orhan ÜNGÖR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.